Indul a tavaszi vásár az Xbox Store-ban

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 10.
  • Akció
Link másolása
Április 11-17. között tavaszi vásár lesz az Xbox Store-ban, több mint 350 játékhoz juthatunk hozzá kedvezményesen, akár 67 százalékot is zuhanhatnak az árak. Ami a nagy címeket illeti, a Battlefield 1, a Watch Dogs 2 és az Overwatch is akciós.

A Microsoft megmondóembere, Major Nelson a Twitteren jelentette be az idei Spring Sale dátumát. Április 11-17. között jelentős leárazásokra számíthattok az Xbox Store-ban, több mint 350 játék szerepel az akcióban, lesz olyan cím, amihez 67 százalékos kedvezménnyel juthattok hozzá. Az Xbox Live Gold-előfizetőknek további 10 százalék is lejön.

A teljes lista még nem ismert, mindenesetre a tavaszi vásár beharangozó videójában olyan játékok szerepelnek, mint az Overwatch, a Watch Dogs 2, a Battlefield 1, a Forza Horizon 3 és a Titanfall 2.

És ez még nem minden! Az új Xbox Live Gold-tagok 1 dollárért fizethetnek elő egy hónapra, míg az Xbox Design Lab egyedi kontrollereit  15 százalékkal olcsóbban vehetjük meg.

23.
23.
zozo76hun
#22: vagy nem akar csalokat multi alatt annak xbox
22.
22.
frankdelgado
#21: Nehezen jön àt a embereknek, hogy az ms együtt kezelné a boxot a pc vel. Akinek nincs ideje, pénze stb. v csak hülye a pc hez annak jobb vàlasztàs a box
20.
20.
Gykrizsi
#19: Ez tény. Az indie, vagy ha úgy tetszik only store címek alapvetően olcsóak, sok esetben egy kb. 200 Ft-os árfolyammal váltanak eurót a magyar régióban.
18.
18.
frankdelgado
#17: Nem baj, az a lényeg merjünk nagyot mondani ;), az se baj , ha marhasàg...
17.
17.
Klank
#15: Az Ultimate verzió tényleg 30 ezer, de az alap a Storban eben a pillanatban 18000, az Árukeresőn legolcsóbb boltban 15 ezer...
16.
16.
csiki_92
#15: Már megint jó nagy hülyeséget írtál...Hol volt eddig 30.000 a forza? Ótvan lenne az xbox store? Miért mit nem tud amit egy konzolos boltnak tudnia kell? Megveszed a játékot, letöltöd és játszol...Az meg, hogy senkit se érdekel, kész kabaré. Jelenleg körülbelül a játékeladások fele (ha nem több) az "ótvan store"-ban történik. Hogy lehet ez, ha senkit sem érdekel?
15.
15.
crytek
Fasza most már nem 30 ezer lesz a Forza hanem hanem csak 15, 50%-al fákkyeah.... ja nem mert otvar store és nem érdekel kutyát se :)
14.
14.
frankdelgado
A skorpio durva hűtőcsöves megoldàsa azért bizodalomra ad okot. A slim boxom meg gyakorlatilag hangtalan
10.
10.
oticasi
Xboxot vettem az én dolgom .
Pc t vettél a te dolgod.
Ennyi
6.
6.
Codehook1337
Az microsoft szolgaltatasai premium benyomasat keltik. Es ez szinte mindenre igaz kiveve az exclsuciveok. Nekem boxom volt es utana lett pro-m. Szeretem mind2t de a sonynak az exclusiveokon kivul semmije sincs. Szolgaltatasok teren siralmas. Amikor box utan meglattam, hogy egy update letoltese elorelathatolag 99+ ora lesz (persze nem lett ennyi de baromi lassu) azthittem megmarom magam. Boxon mindig jon 35 - 40megaval minden. De vegeredmenybe jatszani kell mind2vel es nem a menut nezni meg a letoltesi sebesseet. A kontroller jobb a boxnak de egyszer nem esett nehezemre jatszani a ds al.
4.
4.
frankdelgado
Minimum egy gépem nekem is van, de egyik sem alkalmas jàtékok futtatàsàra. Egyedül vagyok ezzel vajon?
2.
2.
frankdelgado
Halott konzol. ( Vigyorgó troll arcú szmàjli)
1.
1.
frankdelgado
Nem úgy van, h Xbox ra nincs jàték? Akkor mit akcióznak? Csak kontrollereket? Àh halitt konzol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...