Switchre tart a Shaq-Fu: The Legend Reborn

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy sikeres, 2014-es Indiegogo-kampány és egy 2015-ben bemutatott előzetes óta semmit sem lehetett tudni a Shaq-Fu folytatásáról. A játékot készítő Saber Interactive viszont végre előállt és bejelentették, Switchre tart a játék.

Egészen 2014-ig kell visszamennünk, ha a Shaq-Fu folytatásával, a The Legend Rebornnal kapcsolatos első híreket szeretnénk megtalálni. A '90-es években népszerű játék második felvonását ugyanis akkor jelentették be, a fejlesztéshez szükséges forrásokat pedig az Indiegogo oldalán indított adománygyűjtés keretein belül igyekezett a csapat összeszedni. Ez össze is jött, így 2015-ben, az akkori The Game Awardson kaptunk egy előzetest is, azóta viszont nagy a csend.

Mostanáig, mert a Saber Interactive vezetője, Matthew Karch a Nintendo Everythingnek elárulta, a munkálatok még mindig zajlanak, ráadásul most már biztos, hogy Nintendo Switchre is megjelenik a Shaq-Fu: A Legend Reborn. 

Az viszont egyelőre tisztázatlan, hogy a 2014-es gyűjtés során meghatározott további platformok közül melyek azok, amelyekre még készül a játék, hiszen akkor PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Wii U-ra is bejelentették a verekedős mókát. 

6.
6.
Rezsidémon
2:18-nál kezdődik, amikor a Nerd elmondja, mennyire jó kis móka is volt ez a 90-es években :D Nem tom, mit szívott, aki azt gondolta, hogy 2017-ben ennek van még létjogosultsága :D

https://www.youtube.com/watch?v=l7XIbwtMl4Y
5.
5.
north
Mi Colgate mosolya van te.... xD Kiharapja a pókot a sarokból xD
4.
4.
zozo76hun
legalabb valami jon a gepre, ennek is orulni kell! :)
3.
3.
Nothing
-Tudod, kik veszik majd meg ezt a sz*rt, Carl?
-Apa...ne...
-Tudod te, kik veszik meg?
-Apa...kérlek, ne!
-A diliShaq, Carl! A DILISHAQ!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...