Ezt tudja a Prey PC-n és konzolokon

Link másolása
Nemrég jelent meg Arkane Austinnál készült Prey, melyben teljesen újragondolták a 2006-os, azonos című játék koncepcióját. A Digital Foundry jó szokásához híven megvizsgálta, mire képes a cím PC-n és konzolokon.

Múlt hét pénteken jelent meg az Arkane Austinnál készült Prey, melynek címe bár azonos a 2006-os eredetivel, azonban mind történetben, mind pedig a koncepcióban különbözik tőle.

A Digital Foundry a demóhoz hasonlóan a teljes játéknál is megnézte, hogyan teljesít technikailag PC-n és konzolokon. Jó hír, hogy a kipróbálható változatban talált hibákat nagyrészt javították a fejlesztők, így mind PS4-en, mind pedig Xbox One-on jól fut a cím.

A PC-sek is örülhetnek, mert a számítógépes változatot ezúttal nem rontották el a készítők: a Digital Foundry munkatársa szerint egyenesen kiválóra sikerült a PC-s kiadás, mely sokkal reszponzívabb, valamint még gyengébb masinákon is jobban teljesít, mint a 30 fps-re korlátozott konzolos kiadások.

10.
10.
zozo76hun
#9: vegig is nyomtam anno, ahogy a deus ex (2x)-et is, majd azutan a system shock 2 (4x)-t is!
9.
9.
dcba
#6: Minden tisztelettel irom, ez nem a COD es a BF jatekosoknak keszult.

A 90es evekben volt egy System Shock nevu jatek (ha jol emlekszem az elso FPS amit egerrel lehetett iranyitani) es elegge erosen azelott tisztelges, tehat ez a jatek inkabb az erettebb korosztalynak van kitalalva, amugy meg sztem kimondottan izgalmas, h egy teruletre tobbfele keppen tudsz eljutni, h elszorva mindfele megtudsz egy csomo mindent, h mik tortentek az allomason, meg erdekes felfedezni az allomast.
8.
8.
logic5
6.
6.
Angelwing
Ez a játék egy dögunalom szerintem. Teljesen kihalt az egész csak néha megjelenik ilyen fekete izé, amit fél óra után megunsz, mert csak ennyi történik semmi más.
4.
4.
crytek
#3: Egyet sem ,mivel én nem bugvadászat miatt szerzem be a játékokat ,hanem játszani. :)
3.
3.
dcba
#2: Ilyen bugok minden jatekban vannak, amugy meg kivancsi lennek, h te akar 2 ilyen glitchet is meg tudnal e talalni magadtol!
2.
2.
crytek
A 10 perces speedrunok nem azt mutatják hogy tökéletes lett..... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...