Új koncepciós rajzokon a System Shock 3

Link másolása
Lassan, de biztosan készül a System Shock folytatása, melyből új koncepciós rajzok láttak napvilágot. A játékkal kapcsolatban Warren Spector is megszólalt, aki elárulta, hogyan is illeszkedik majd a mai felhozatalba a sorozat új tagja.

2015 végén mutatkozott be a System Shock 3, melyet az Otherside Entertainment fejleszt. A csapathoz csatlakozott Warren Sepctor, az eredeti System Shock (valamint a Deus Ex) dizájnere is, így jó okunk van bízni a projektben.

A System Shock által képviselt játékstílus mostanában nagyon népszerű: a BioShock óta többek között a Dishonored is hatalmas siker volt, de a nemrég megjelent Preyt is erre a koncepcióra húzták fel. Bár a System Shock 3 alapsztorija nem túl eredeti, Spector a Polygonnak adott interjújában elárulta, hogy nem aggódik: a stílus népszerűségének köszönhetően több ilyen cím is megfér a piacon, és szerinte nem fognak összekavarodni a játékosok a hasonló ötletek láttán.

A System Shock 3 fejlesztése még az elején tart, így továbbra is csak koncepciós rajzokat tudnak mutatni a fejlesztők, íme:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...