Politikai cselszövések a TESO: Morrowindben

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 11.
  • Videó
Link másolása
Vvardenfell nagy házai folyamatosan torzsalkodnak a háttérben, a játékosok beleszólhatnak a politikai játszmákba, és olykor az orgyilkosságok is elképzelhetőek a The Elder Scrolls Online új kiegészítőjében.

A House Hlaalu, a House Redoran és a House Telvanni között folyamatos politikai csatározások zajlanak a The Elder Scrolls Online: Morrowindben. A játékosok belefolyhatnak a játszmába, mi döntjük el, hogy melyik nagy ház mellett tesszük le a voksunkat. A rivalizálás olykor gyilkosságokba torkollik - erre nem árt felkészülni.

A csomag az új warden karakterosztályt is tartalmazza, amely igazán sokoldalú kaszt, gyógyítóként, védelmezőként és harcosként is kiváló, ráadásul egy brutális harci medvét is megidézhet. A Morrowindben egy új PvP-mód is elstartol.

A Bethesda új trailert tett közzé az MMO legújabb expanziójáról, amely alapértelemezetten június 6-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, de ha beruháztál a digitális kiadások valamelyikébe számítógépen, akkor már május 22-től megnyílnak Vvardenfell kapui.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...