Itt a Madden NFL 18 első előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA már a legutóbbi pénzügyi jelentésében belengette, hogy nyáron jön a Madden NFL 18, a hivatalos bemutatóra eddig kellett várnunk. A borítón a New England Patriots játékosa, Tom Brady feszít.

Idén Tom Brady vezette a New England Patriots csapatát Super Bowl-győzelemhez, így a Madden NFL 18 borítóján is ő feszít majd. Reméljük, a Madden-átok ezúttal békén hagyja a klasszist - mint ismert, a tavalyi rész dobozán terpeszkedő Rob Gronkowski olyan sérülést kapott, ami miatt ki kellett hagynia a rájátszást -, a Patriots-rajongók is remélik, hogy Brady egészséges marad.

Az EA Sportsnak adott interjúban a bajnok azt nyilatkozta, hogy nem hisz az átokban, minden kihívást teljesít.

Ami a játékot illeti, ez lesz az első év, amikor a focis játék a Frostbite engine-t használja, a készítők jelentős grafikai ugrást ígérnek, a játékosok, a stadionok és a tömeg megjelenítése sokkal élethűbb lesz.

A Madden NFL 18 augusztus 25-én érkezik PS4-re és Xbox One-ra, szóval úgy néz ki, a Switch-verzió kimarad a szórásból, holott az idei FIFA már a Nintendo masinájára is megérkezik.

Az előrendelők egy elit szintű játékost kapnak az Ultimate Team módban, valamint öt Squad Pack üti a markukat.

A játékból lesz egy 80 dolláros GOAT Edition is, amely még több finomságot tartalmaz az Ultimate Team módban, illetve erre a verzióra három nappal korábban, augusztus 23-án csaphatunk le. Az EA Access-tagok már augusztus 17-től játszhatnak a Madden NFL 18-cal egy 10 órás próbaverzió keretei között.

9.
9.
x360player
#8: Ebből tényleg lehet valami.
Jó nagy kibaszás ez az exclusive baromság a sportjátékoknál,az MLB ugye Ps only,ez(ha lesz egyáltalán),akkor Xbox. Azt várják,hogy két gépet vegyek? :D
8.
8.
shatterhand
http://www.gamezone.com/news/2k-and-microsoft-are-making-an-nfl-licensed-football-game-for-xbox-one-and-windows-pc-3414252
7.
7.
shatterhand
#6: Ami nekem rossz hir hogy xbox exkluzivnak olvastam. Majd rakeresek.
6.
6.
x360player
#5: Semmit nem hallottam róla,még ez a Montana-s is új volt nekem.
Bevallom,a 15 óta nem vettem Maddent,és még mindig inkább a lent említett két játékkal játszom,sőt ritkán 2K3,ha nagyon retrózni van kedvem. :D
Nem lenne amúgy rossz,ha a 2K megszerezné a jogokat,mert élethűség terén nagyon komolyat tudnak alkotni,MLB 2K11 pl. mai napig élvezhető,bár lassan tényleg be kéne újítani egy PS4-et a Show miatt.

No,de ha Montana nevével tényleg jelenik meg valaha játék,én trollkodásból azt nevezném el G.O.A.T Editionnek. :D Há' nehogy már Brédi legyen minden idők legjobbja.
5.
5.
shatterhand
#4: Tudsz vmit a folytatasrol? Elvileg lejart mar a korlat (asszem 10 evre vette az EA). Meg kozbe felbukkan Montana neve is hogy keszul vele egy focis jatek de mar az is ket eves hir.
4.
4.
x360player
#3: Azért írtam,hogy az utolsó jó focis játék a 10,mert a 2K5 után készült.
Egyébként valóban az az eddigi legjobb,meg is van itthon: Crib,Chris Berman elemzései(a felesége épp a napokban hunyt el,R.I.P),sokkal jobb challenge rendszer(kiválaszthattad,hogy milyen okból dobod be a piros zászlót),és persze a First Person Mode. Igaz,hogy QB-t rohadt nehéz benne játszani,de a védelemben cornerként és safetyként nagyon király.Szinte előttem van a hang a huddleben: "On three,on three....ready...ready!" :D
3.
3.
shatterhand
#1: Inkabb 2k5
Sokkal tartalmasabb volt es reszletesebb minden teren. Csak az EA megvette a jogokat es konkurencia nelkul maradt. A tobbi szovetsegnek tobb esze volt szerencsere.
2.
2.
x360player
Ja,nem a saját poénom,de úgy hallottam,hogy a G.O.A.T Editionben a Cheat kódok alapból aktiválva lesznek. :D :D :D
Lesz kamerával kémkedő Belichick az edzőtáborban,valamint fejleszthető pumpa.
1.
1.
x360player
Miért van az,hogy az utolsó jó focis játék a Madden 10 volt? Nekem valahogy úgy tűnik,mintha azóta csak lefelé menne a széria.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...