Tennis World Tour - készül a Top Spin 4 utódja

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Hat éve várunk egy tisztességes teniszjátékra, de sem a Top Spinből, sem a Virtua Tennisből nem kaptunk új részt eddig. Az előbbi IP fejlesztőstúdiója elébe ment a dolgoknak, és bejelentette a Tennis World Tourt.

A Top Spin egykori fejlesztőiből verbuvált Breakpoint csapata készíti a negyedik rész szellemi örökösét, Tennis World Tourt. A kiadásért a Bigben Interactive felel, ám a megjelenés még messze van: a teniszszimulátor 2018 folyamán landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

A designer, Pierre André szerint a csapata arra törekszik, hogy a játék megfeleljen a rajongók elvárásainak. Az úriember szerint a technológiai fejlődés lehetővé tette, hogy ultrarealisztikus szimulációval kényeztessék el a játékosokat.

Látnivalók még nincsenek, ahogy a részletek is homályosak, de annyit tudni, hogy a Tennis World Tourt igényes játékmenettel vértezik fel, többféle játékstílus és stratégia is működhet benne. Ezenkívül az anyagban több mint 30 teniszcsillag teszi tiszteletét, köztük Roger Federer, Gaël Monfils, Angelique Kerber, Garbiñe Muguruza és sokan mások.

További információk az augusztusi Gamescomon várhatóak.

4.
4.
Macifasz
VÉGRE! Nagyon várok már egy jó kis Tenisz játékra, főleg amióta nem tudom sehogy se működésre bírni a Virtua Tennis 4-et win10-re. :-/
3.
3.
shorty123
Végre! Pc-re már nagyon hiánypótló!
1.
1.
gorgo
végre :)
és egy box egy figt night jó lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...