Switchre is jöhet a Call of Duty: WWII

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 21.
  • Pletyka
Link másolása
Két forrás is arra enged következtetni, hogy a Call of Duty idei része Nintendo Switchen is napvilágot láthat. A hivatalos honlapon is vannak rá utalások, ahogy a portolást végző Beenox csapata sem tudta tartani a száját.

Eléggé biztosra vehető, hogy a Call of Duty: WWII a Nintendo új konzolján is napvilágot lát. Elsőként a Beenox csapata osztott meg egy képet a Twitteren, amin a stúdió tagjai két kanadai katonával pózolnak. A fejlesztők közül ketten is CoD-os pólót viselnek.

Aki nem tudná: a Beenox a Certain Affinityvel és a High Moon Studiosszal készítette el a Modern Warfare Remasteredet, de ő felelt a Black Ops III PS3-as és Xbox 360-as portjáért is.

Mivel a csapat az Activision tulajdonában van, könnyen elképzelhető, hogy valamilyen módon kapcsolódnak a WWII-höz - talán ők írják át Nintendo Switchre?

Egy másik, eléggé egyértelmű jel: a Call of Duty hivatalos honlapján immáron összekapcsolhatjuk a profilunkat a Nintendo-accountunkkal. Ezt a lehetőséget a Black Ops III 2015-ös premierjekor eltávolították az oldalról, és a tavalyi Infinite Warfare debütjekor sem lehetett ilyet csinálni. Talán nem lehet véletlen, hogy a WWII megjelenése előtt újra megtehetjük.

Az Activison egyelőre nem jelentette be a játékot Nintendo Switchre, de esélyes, hogy a júniusi E3-on erre is sor kerül. A Call of Duty: WWII november 3-án érkezik.

8.
8.
#2: Kiveve, ha egy rakas kaka az egesz switch port. Csomo mindenben butitva, stb.
7.
7.
Blueberry
De nem fog :p még korai lenne bevallani,hogy szutyok amit kiadtak
5.
5.
dante92
Én örülnék, ha lenne rá. Jó lenne út közben egy jót CoD-ozni :D
4.
4.
Tottus5
#2: Viszont aki csak azon játszik azoknak nagyon jól jön majd, ha lesz. Nyilván prevgen grafmotorral kell megcsinálni, egy külön csapat fogja ha lesz. De meglehet, igényesen és jól hogy sikeres legyen.
2.
2.
SzDavid99
Nyilván aki kifejezettem a multiplatfrom játékokat kedveli, az nem (csak) Switch-en játszik, de a konzol hírének mindenképpen jót tenne egy ilyen ismert név megjelenése a felhozatalban.
1.
1.
Fooxfire
Mik ezek a mai switch hírek. Srácok április 1 nagyon rég volt már...

Ugyan azt mondom erre is mint destiny2 nél, hogy a Payday2 switch verziót látván, én mint fps rajongó, gameplay videóra se vagyok kíváncsi nemhogy a játékra.

Remélem több ember örül a hírnek mint aki ellenzi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...