Diablo III - így indul a Necromancer-kampány

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 2.
  • Videó
Link másolása
Reméljük, már nem kell sokat várunk a Diablo III Rise of the Necromancer című kiegészítőjére, melyben egy új játszható kaszttal, a nekromantával bővül a felhozatal. Most megnézheted a nyitóanimációját.

A Diablo III 2.6.0-s frissítésével élesedik a Rise of the Necromancer csomag, amely a tavalyi BlizzConon leleplezett nekromantával bővíti a karakterosztályok kínálatát. A jó öreg halottidéző saját kampányt kap - a kezdő képsorokat már most megtekinthetitek.

A nekromanta saját holtsereget idézhet, de ezen kívül számos érdekes képessége van. A Blood Nova skilljével hatalmas sebzést vihet be több rémség ellen is, ám ha Essence-szintje időközben leesne, a halottak elfogyasztásával újra feltöltheti.

A patch egyébként új kozmetikai elemeket és két extra karakterslotot is magával hoz. Megjelenési dátum még nincs, de a Blizzard állítása szerint már közel van a premier.

A férfi nekromanta videójáért kattints ide!

10.
10.
NECROSMOKE
#7: 20 euro? Akkor inkabb mario-t jatszok, pedig IMADOM Diablot.
9.
9.
KőbányaKispest
Nekem már ez az a pont, amiért egy büdös fillért nem adok nekik. Tök fasza, meg minden. Megvan a komplett játék, sok órával, de ez már nem vonz vissza, pláne nem 20 euróért.

Megveszed, aztán kikpróbálod vele azt a 2-3 életképes/használható buildet, azt mehetsz grfitezni az idő ellen orrvérzésig ameddig a szem ellát. Eleve kinzás az egész, pláne még fizetni is érte... kösz nem.
8.
8.
csabuszflash
köszi a válaszokat. egy expansion pedig érdekelt volna ha már megvan az alap meg az első kieg
7.
7.
Yonkou
Egyenlőre annyit lehet tudni, hogy csak a karakter jön (új act meg miegymás nem jön). Több találgatás is megy, hogy a karakter mellé mi jár majd ha megveszed, simán a karakter, vagy ajándék stash tab, esetleg 2 packet adnak ki, 1 snassz necro packet és egy deluxe necro packet ami csili vili kozmetikai extrákat is tartalmaz majd. A lényeg, egyenlőre ami hivatalosan meg van erősítve, hogy valamikor a nyáron jön a Necromancer amiért valamennyi pénzt ki kell majd adni! De biztos, hogy nem expansion áron fogják adni, a valószínű árkategória a 15-20 euro.
6.
6.
NECROSMOKE
#5: Tobb mint valoszinu, letoltes formaban jon.

ON: VEGR!!! Erre vartok mar miota! :)
5.
5.
csabuszflash
igen,akkor ez most új dobozos expansion vagy letölteni kell majd?
4.
4.
Gykrizsi
Most lesz új pálya, mert nekem ez nem jött át?
3.
3.
Yonkou
#2: Következő szezonba már bent lesz, haedrigs giftnél ott a necro set is.
2.
2.
Machiavelli
Ha közel van a premier, az Blizzardos szemmel tekintve azt jelenti, hogy legalább fél év, de legalább jön.
1.
1.
Khaszás
Csoki van itt egy elírás: "A lood Nova skilljével" B-betű lemaradt csak gondoltam szólok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...