Call of Duty: WWII - a valóságra épül a zombimód

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 5.
  • Hír
Link másolása
Michael Condrey és Glen Schofield, a Sledgehammer Games alapítói ezúttal az Edge-nek adtak interjút, az ott elejtett információkat pedig valaki összeírta a Redditen. Ezekből szemezgetünk most.

A Sledgehammer Games két alapítója, Glen Schofield és Michael Condrey néhány fejlesztővel karöltve kisebb európai körútra indult nemrég, hogy a Call of Duty: WWII fejlesztéséhez szükséges információkat begyűjtsék. Többek között elutaztak Normandiába, Aachenbe, Hürtgen fagyos erdejébe és egy koncentrációs tábort is meglátogattak.

Az itt szerzett tapasztalataikról elmondták, hogy sosem gyűjthették volna össze könyvek olvasgatásával. Schofield példaként említi, hogy a tankcsapatok parancsnokai minden esetben átalakították lánctalpasaikat, hogy azok passzoljanak a taktikájukhoz, ezt az információt pedig nem ismerhették volna meg a történelemkönyveket bújva.

Szó esett a játék multiplayer módjáról is, ami természetesen sokkal taktikusabb és lassabb lesz, mint amit például az Advanced Warfare-ben rendelkezésünkre álló jövőbéli technológiáknak köszönhetően megszokhattunk. Ami a helyszíneket illeti, lesznek majd a kampányból ismerős térképek, de ezek majd kiegészülnek különböző frontvonalakkal, illetve Condrey és Schofield azt is elárulta, hogy nemcsak az európai hadszíntér ismert csatáit élhetjük át.

A zombimódról mindössze annyit árult el a két alapító, hogy egy kerek, valós eseményeken alapuló történetre lesz felhúzva a játékmód, amiben egyébként visszaköszönnek majd a Dead Space stílusjegyei is.

További konkrétumokat és látnivalókat a hamarosan rajtoló E3-on kapunk majd.

6.
6.
#5: Szerintem ugyanolyna lesz mint eddig, az összes résznél elmondják hogy most különleges lesz, meg most ilyen meg olyan, de mindig full ugyanaz a mechanika.
5.
5.
zozo76hun
engem csak a zombi mod erdekel. ha jo lesz beruhazok ra. ha nem, meg nem. :)
4.
4.
shatterhand
#3: Lassabb, kevés lőszer, sötét, szűk folyosok. Sztem ilyen.
3.
3.
DON GONDOCS
Én szeretem a sorozatot, mondhat bárki bármit. De Dead Space meg Cod... inkább ne. Persze lehetne jó dolgokat is átvenni, de tartok tőle nem így lesz.
2.
2.
AW-ben rohadt gyors volt az egész zombi, utáltam is emiatt. Jó lassú legyen, nem igazán csípem a Usain Bolt féle zombikat.
1.
1.
Beniciodeltoro
Ez a zombie mód is tiszta óvoda bmg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...