Lebukott a Diablo III: Eternal Collection

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy a Blizzard még egy bőrt lehúz a Diablo III-ról. Az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal szellőztette meg, hogy érkezik az Eternal Collection, amely az akció-RPG eddigi legteljesebb kiadása.

Az ESRB honlapjára felkerült bejegyzés szerint PlayStation 4-re és Xbox One-ra jön a Diablo III: Eternal Collection, amely minden bizonnyal az alapjáték mellett az összes kiegészítőt és a frissítést tartalmazza. A pontos tartalom még nem ismert, de egy kisebb összeget simán rátennénk arra, hogy a közelgő Rise of the Necromancer DLC is a csomag része.

Az Ultimate Evil kiadás óta rengeteg frissítés érkezett a Diablo III-hoz, az end-game is kibővült, így logikusnak tűnik, hogy aki mostanában akar beruházni a Blizzard akció-RPG-jébe, az már egy komplett kiadást vegyen kézbe. Az Eternal Collection egyébként Mature besorolást kapott, hasonlóan a korábbi konzolos kiadáshoz. A megjelenési dátum még nem ismert, de esélyes, hogy a csomag a Rise of the Necromancer DLC-vel egy időben landol a boltok polcain.

10.
10.
NECROSMOKE
Ennek vajon kulon trofea/achievement listaja is lesz?
Jo lenne.
9.
9.
Dante946
Anno az irányítása miatt vettem meg az alapjátékot PS3-ra, majd később az Ultimate Evil Edittion-t.
Nagyon sok kellemes órát okozott... de harmadszorra lehet már nem veszem meg.

Irányításról annyit, hogy nekem régebben nagy problémám volt a kontroller megszokásával, de amint sikerült... azóta el sem tudom képzelni, hogy nélküle játszak :D
8.
8.
delphijos
#7: Ezzel én is így vagyok. Szánalmas nézni is. Nem is erőltetem az fps-t. A multit mindenképp, mert csak égnék.
7.
7.
Grabowsky30+
#5: Nem vagyunk egyformák, nekem az fps nagyon nem megy kontrollerrel! :D
6.
6.
Gykrizsi
#5: Én speciel örülök, hogy több ilyen játék jön konzolra, mert szeretem őket, de az egeres kattingatas kikészít. Ízlések és pofonok :)
5.
5.
s4jtqkac
#3: Nemtudom, én kb el tudok rajta aludni kontrollerrel. Viszont nekem az Overwatch sokkal jobban fekszik Xbox on mint pcn
4.
4.
hedzsooo
#3: Gondolom a kalózkodás + a csalások ellen hagyták meg kötelezőnek az online módot
3.
3.
Grabowsky30+
Ezt a játékot sokkal jobban szeretem konzolon, mint pc-n. A kontrolleres irányítás nekem nagyon tetszett benne. Meg persze a 4-es coop. Nem is értem a bliz-t miért nem csinálták meg pc-n is valami offline módban, ezt az egészet.
2.
2.
RangerFox
#1: Én csak az alapjátékot vittem végig. Kíváncsi vagyok az árazására.
1.
1.
ilovenancythompson
ezt jó dolognak tartom. nekem kimaradt a D3 eddig de ami késik nem múlik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...