A Csillagkapu és az Unreal Engine 3.0 esete

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Cheyenne Mountain Entertainment Stargate-MMORPG-t fejleszt - számoltunk be a Stargate Worlds bejelentéséről. Most megtudtuk mi dübörög majd alatta.
A Cheyenne Mountain Entertainment Stargate-MMORPG-t fejleszt - számoltunk be a Stargate Worlds bejelentéséről. Most megtudtuk mi dübörög majd alatta.


Nos, vajon mi? A cím alapján nem nehéz kitalálni, hogy az Epic aktuális csodamotorja, az Unreal Engine 3.0 fogja hajtani a 2007 végén debütáló masszívan online játszható szerepjátékot - jelentette be a projekt fejlesztője. A vásárlásnak egyszerű oka volt: a CME szerint az Unreal 3 főbb ütőkártyáit ötvözve a saját fejlesztésű technológiáikkal egészen egyedülálló játékot tudnak így fejleszteni, mellyel remélhetőleg a fanatikus SG-fanok is remekül szórakoznak majd. Várjuk az első ingame screenshotok és videókat!

13.
13.
Avium
sTERNI: a Stargate-nek van eleg storyja a single playerhez is de manapsag mindenki allando beveteli forrast akar, ami ugye az MMO... mindemellett varom a Stargate jatekot mint a messiast :D
12.
12.
dareal
birom a kis ingyenélőket.... vlmi kapásból szar mert fizetni kell érte, lol...

mellesleg egy mmo sokkal feelingesebb mint egy single, engem speciel nagyon ritkán és nagyon rövid időre köt le egy single player game.
11.
11.
fojesz
Ennél a játéknál abszolút nem a grafika játszotta a döntő szerepet az engine megvásárlásakor - mint azt olvashattátok itt a játékmenet miatt történet az üzleti húzás.
10.
10.
dr3l
hunlord én azért mondtam, mert egy mmo-nál nem a grafika dönt. meg leeht nézni a wow-ot, bárki gépe elviszi, és ez az egyik ok, hogy olyan nagy sikere van. mert aki akar játszani vele, annak nem kell 400k-s vasat beszerezni.



engem amúgy nem izgatnak az mmo-k, szóval csinálják csak bátran!
9.
9.
Moebius
Kár hogy a Stargate Alliance ből nem lett semmi.

Fizetős (mert tuti az lessz)vackot meg nem akarok.Főleg úgy hogy nekem se igen fog futni a UE3 na mindegy:-C
8.
8.
hunlord
dr3l: "unreal 3-as mmo? ugye csak viccelnek?" Miért? Készül ezen kívül is egy MMO játék UE3-mal, mégpedig a Huxley... Ismerős? :)
7.
7.
Domasi
hát pedig igaza van szpiiit-nek.

én sem hiszem hogy az én videokarimon futni fog az unreal 3.

a szemetek minél szebb játékokat csinálnak:-(((((((((((((
6.
6.
FNorberto
Fojesz csak kiváncsiságból:láttad amit a Küldj híreket-topicba írtam?:D
5.
5.
szpiiit
melleslegku*va kíváncsi vagyok rá =) de tényleg!!!!!

4.
4.
Drago
szpiiit: és ezt te miből gondolod? Még egy játék sem jelent meg vele, nem tudni pontos gépigényeket. Szóval ilyen elhamarkodott kijelentéseket nem tegyünk...



A "**** kellett kifejleszteni az unreal engine" kijelentéseden pedig csak mosolygoni lehet.
3.
3.
szpiiit
oh hogy kapjátok be... a fasznak kellet kifejleszteni a unread engine-t!!! ezzel nem fog indulni a gém annak nagyon ütős kárd kell :S
2.
2.
wasaby44
Nekem semmi sem fizetős...
1.
1.
dr3l
unreal 3-as mmo? ugye csak viccelnek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...