E3 2017: Life is Strange - lesz, aki nem tér vissza

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 13.
  • Hír
Link másolása
Az idei E3-on hivatalosan is bemutatkozott a Life is Strange: Before the Storm, ami az eredeti, ötrészes kaland előzményeit mutatja majd be, Chloe-val és Ratchellel a főszerepben. Lesz azonban valaki, aki biztosan nem tér vissza.

A Microsoft E3-as konferenciáján mutatkozott be a Life is Strange: Before the Storm, ami az öt epizódra szabdalt első rész előzményeit mutatja majd be, csak ezúttal nem a Dontnod Entertainment, hanem a Deck Nine Games tolmácsolásában. De nemcsak a fejlesztők az egyetlenek, akik nem térnek vissza, a Chloe hangját kölcsönző Ashley Burch szinkronszínész ugyanis a Twitteren megerősítette, ő sem csatlakozik a projekthez, aminek pedig nem más az oka, mint a SAG-AFTRA sztrájk.

A sztrájkról úgy hét hónappal ezelőtt halhattunk, de igazából ez az első alkalom, hogy komoly áldozatot követel a két fél közötti vita, ami persze nem másról szól, minthogy a szinkronszínészek sokkal jobb feltételekkel szeretnék folytatni a munkát.

A Life is Strange: Before the Storm első epizódja augusztus 31-én debütál. Addigi is lessünk bele a majdnem félórás bemutatóba:

10.
10.
fearer
#9: Igen, a fiatal Chloe-nál, meg a tolószékes Chloe-nál is látszik. De egyébként a jelenben is az EP5 végén, mikor győzködi Max-et, hogy hagyja őt meghalni, hogy a város megmeneküljön.
Hát igen, a változás okai egyértelműek, egyrészt amiatt, mert az apja meghalt, aztán mert Max nem tartotta vele a kapcsolatot, miután elköltözött, aztán az anyja újraházasodott, és David lett a mostoha apja, aztán később Rachel is eltűnt.
Remélem ezeket jól meséli el ez az új csapat, és nem lesznek például ellentmondások az első LiS-ben elmondottakkal.
9.
9.
PiszkosFred
#8: Arrol nem is beszelve, hogy ha valaki jatszott a LiS osszes epizodjaval, akkor a multbeli jelenetekbol latszik, hogy a regi Chloe es a "jelenkori" Chloe eg es fold.

Azt pedig, hogy mitol valtozott meg miert lett ilyen, sejtjuk, de valojaban (es remelhetoleg) csak a fentiekben beharangozott elozmeny jatekbol fogjuk megtudni.
8.
8.
fearer
#6: Ha megnézel mindent a játékban, akkor Chloe-ról azért kicsit összetettebb kép alakul ki, mint hogy egy "ingyenélő drogos hippi", de tény, hogy még úgy sem kedveli mindenki, és maga a játék sem mindenkinek szól.
Kontextusból kiragadott jelenetet meg szerintem felesleges bevágni.
7.
7.
Mortis
#6: nem fogod fel, hogy ő egy komplex modern női karakter? összetett problémákkal és komplex jellemmel, amely rendkívüli képet ad a modern fiatalság lelkivilágáról.

life is tumblr
6.
6.
simi
remélem chloé lesz az, nem kedvelem az ingyenélő drogos hippiket, akik mozgássérült alapítványoktól lopnak, de komolyan hogy lehet ezt az idióta karaktert kedvelni?
https://www.youtube.com/watch?v=iae3zd_Zji8
azt hiszem ez a játék nem nekem fog szólni.
5.
5.
fearer
Nem tudom, miért nem várták meg, hogy vége legyen a sztrájknak, és Ashly visszajöjjön, de hát most már mindegy. Ami jobban zavar, hogy Chloe-nak és Rachel-nek nagyon hasonló a hangja, néha nem tudtam, melyikük beszél. Azért még reménykedek, hogy jó játék lesz.
Egyébként itt van a tiszta játékmenet, fejlesztői beszéd nélkül, ha érdekel valakit:
https://www.youtube.com/watch?v=l7d75ntYy_M
4.
4.
PiszkosFred
#1: If you’re reading this, you’ve likely already heard or watched the news… we reached over 3 million unique paying players! It’s an incredible achievement and one we could not have reached without you, our fantastic community! You helped spread positive words about our game and have continually kept the world interested in what happens next.

We also revealed a key piece of information that many of you have been waiting some time for now - we can indeed confirm that the original Life is Strange team at DONTNOD are working on a brand new Life is Strange game. We can’t wait to tell you all about it when the time is right, but for now we are hard at work ensuring it is the very best game we can create. We’re really thankful for your patience thus far and ask for a bit more time. The new game will not be at E3 in June this year but we will be watching the show alongside you all and wish everyone good luck!

Forras:
http://lifeisstrange-blog.tumblr.com/post/160806279510/a-special-message-from-dontnod-entertainment
3.
3.
PiszkosFred
#1: Nyugi, az eredeti fejlesztok folytatjak a sorozatot, lesz LiS2, alig par napja adtak ki egy videot errol, meg az E3 elott.

Ezt egy masik csapat csinalja, tenyleg egy dlc jellegu (bar harom+egy epizod csak lesz benne), kisebb volumenu dolog, nemi magyarazattal. Majd a LiS 2-ben meglatjuk, merre, hogyan es kikkel folytatodik a sztori. Ha egyaltalan folytatodik es nem antologia lesz a sorozatbol.
2.
2.
RangerFox
#1: ez egy spin off, nem is teljes áron adják, kevesebb epizód is lesz
1.
1.
Mr.Dead
Imádtam az első részt, a soundtracket vagy 3 hónapig hallgattam, többször kijátszottam, de ez eddig....jobban örültem volna egy második évadnak/ha nem folytatják (mert lássuk be, az idővisszapörgetés kellett bele, kétszer azt eladni pedig necces lenne), de ez eddig nagyon DLC érzés. Ugyanaz a dialógus/interakció rendszer, ugyanaz a grafika...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...