E3 2017: Days Gone - fontos pillér lesz a történet

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 14.
  • Hír
Link másolása
A Sony Bend Studio megerősítette, hogy bizony nagyon fontos eleme lesz majd a Days Gone-nak a történet, amiben Deaconnek a sértett lelke miatt a dühkitöréseit is kezelnünk kell majd valahogy.

A Sony Bend Studio ugyan továbbra sem hajlandó részletekbe bocsátkozni, ha a Days Gone története kerül szóba, azt azért most megerősítették, hogy a zombis, de nem zombitúlélős játékuk sztorijának az egyik központi eleme a remény lesz. Mint mondták, a játékban igenis fontos szerepe lesz a történetnek, amiben a főszereplő Deacon kemény, rideg stílusa épp annak köszönhető, hogy nagyon sok nehézségen ment át és nagyon sok mindent veszített el a múltban. A megtört szívű motoros nem is igen tudja kezelni ezt, így tetteit sokszor a düh és a harag irányítja. A történet éppen ezért az ő karakterének felfedezéséről fog szólni, így kiderül, hogy a világ megváltozásával hogyan változott ő is.

A játékban egyébként lesznek dinamikus rendszerek, mint például az időjárás vagy a különböző veszélyes találkozások, legyen szó a zombikról, az állatvilágról vagy a banditákról. Ahhoz, hogy megéljük a másnapot, taktikáznunk, lopakodnunk, vagy éppen a környezetet kell az előnyünkre fordítanunk.

Megjelenési dátumunk még mindig nincs, de a premier kizárólag PlayStation 4-re van betervezve.

3.
3.
KRAT0S
De kár hogy nem idén jön,rohadtul tetszik az egész.
2.
2.
Duken
Hát ez ku. jó, a gameplay a grafika,hangulat brutál.
1.
1.
pjoco
Most nézem Starkiller a főszereplő. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...