GC 2017: Sparc - megvan, mikor jön a PS VR-játék

  • Írta: gabeee
  • 2017. július 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A CCP Games hivatalosan is bejelentette legújabb VR-sportjátékának megjelenési dátumát, amely idén, augusztus 29-én érkezik PlayStation VR-ra. Emellett a pontos árról is lehullt a lepel.

A CCP Games tegnap bejelentette, hogy augusztus 29-re várható legújabb VR-sportjátékának, a Sparcnak az érkezése. A PlayStation VR-ra megjelenő játék pontos árát is megtudtuk, ami egészen pontosan 29,99 dollár lesz.

Kiderült az is, hogy aki nem tud várni a játék kipróbálásával augusztus végéig, annak a Gamescomon már idő előtt lehetősége lesz menni vele egy kört.

Egyébként, ha valaki nem tudná, a Sparc egy vérbeli sportjáték, amely kizárólag a virtuális valóságban játszható. Természetesen a még nagyobb élmény érdekében többjátékos szisztémára épül, ahol a játékosok az irányító segítségével próbálják meg kidobni egymást egy labdával. A cél az, hogy ezeket a támadásokat, blokkolással, vagy éppen eltérítéssel hatástalanítsuk PlayStation Move kontrollerünk segítségével, amely egyébként nélkülözhetetlen a játékhoz.

A Sparc egyébiránt az év vége felé Steamen is kapható lesz, azonban erről pontosabb információk még nincsenek - ami biztos, hogy az a változat támogatni fogja az Oculus Riftet és a HTC Vive-ot is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...