Új videókon a For Honor harmadik szezonja

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 11.
  • Videó
Link másolása
Augusztus 15-én rajtol a For Honor harmadik szezonja és ennek apropóján a Ubisoft közzétett néhány bemutatót az új hősökről és helyszínekről. Azt talán előre borítékolhatjuk, hogy brutális csaták várnak ránk.

A For Honor második szezonja után érkezik menetrendszerűen a harmadik, és ahogyan arról már volt szó, ismét bőkezűen ellátnak minket újdonsággal a fejlesztők. A Ubisoft a napokban négy új trailert is kiadott az új szezon kapcsán, amelyek az új karaktereket és az új pályákat mutatják be. Nem is nagyon szaporítanánk a szót, lessük meg, milyen újdonságokra számíthatunk!





A For Honor ingyenes hétvégéje jelenleg is tart, így aki szeretne egy próbát tenni vele a harmadik szezon előtt, az most szabadon megteheti. Az új szezon egyébként augusztus 15-én indul PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

4.
4.
Machiavelli
Én 1-2 napot újra eltöltöttem a multival és azt kell mondjam, hogy kezd egész pofás lenni. Igaz a tényen nem változtat, hogy ezzel a tartalommal kellett volna alapból megjelennie a játéknak és, hogy az egy játékos kampány is egy kihagyott ziccer volt. Sokkalta több mindent kilehetett volna hozni belőle.
3.
3.
RangerFox
Én most játszok a free hétvége alatt, nekem tetszik, a sztorit végigviszem, de nem hiszem hogy multizni is fogok vele.
2.
2.
GODL1KE
#1: pff jó a mentalitásod...
1.
1.
Blazkowicz
Csak remélni tudom, hogy baromi nagyot bukik a Ubi ezen a játékon. Meg érdemelné már a sok hülye húzása miatt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...