GC 2017: Így fest a Call of Duty: WWII főhadiszállása

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
A Game Informer szállította nekünk a Call of Duty: WWII új előzetesét, amely a játék közösségi terére, a Headquartersre fókuszál. A főhadiszálláson negyvennyolc játékos szocializálódhat egyszerre.

A közösségi téren nemcsak játékostársakra vadászhatunk, de gyakorolhatunk is, mindenféle kihívást teljesíthetünk, és 1v1-es csatákat is rendezhetünk akár. Ahogy az előzetesből is kiderül, olykor dinamikus események forgatják fel a Normandiában felhúzott bázis életét, az ellenséges repülőgépeket nekünk kell majd leszednünk a légvédelmi ágyúkkal.

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

10.
10.
csabuszflash
Szerintem meg tök muria dolog ez is meg lesz zombie meg single meg multi.ez így elég vastag szerintem egy játékként csomagolva. Teljesen jó lesz ez mint játék . Ugy mint Cod pedig baromira jobban tetszik mint black ops ota akármelyik.(történelmi korrektség meg teljesen más dolog)
9.
9.
shooter1234
Ha valami open world rpg szerűség lenne, akkor értelme is lenne egy hasonló közösségi térnek.
7.
7.
Inferno
#6: Igen Verdun és az orosz pályák DLC-be jöttek és az összes igazi jól megcsinált lövészárkos pálya ami az 1.vh-t jellemezte szintúgy DLC-be jött talán az talán a quentin scar volt az ami úgy igazán iconikusnak mondható a többiről nemnagyon jutott eszembe az első vh. Nem BFG kell bele csak mondjuk ez előző részekbe töménytelen fegyver volt és azt fejelték meg DLC fegyverekkel itt meg kb minden castnak van 5-6 fegyvere és kész.
6.
6.
Mediczoli
#5
Nincs ikonikus pálya?Olasz,Francia, Orosz front és ezekben a sok ikonikus hely pl Verdun. Milyen fegyvert szeretnél bele? BFG-t ? :)
Nem igaz , hogy csak a dlckben van a tuti, az alapjáték is király.
Ezzel legalább foglalkoznak balancolnak javítanak stb. a codot kiadják és telibefossák csak jöjjön a pénz ! Sajnos ez MW1 óta érződik....
De pl a Star wars battlefront jól bereklámozott hulladék szar lett....2 órát játszottam vele, 11 ezer volt,azóta porosodik.
5.
5.
Inferno
#1: Nemértem miért kell azonnal itt haterkedni! Akkor ennyi erővel a Destiny social hubja is egy baromság, de már meginez a hasonlítgatom a BF1- hez baromságaz egy ww1 játék ez meg ww2 de ha már így hasonlítgatunk igen volt felingje a BF1-nek de ugyanarra jutott mint a Battlefront kevés iconikus pálya semmi fegyverzet még azzal h a fegyvereknek variánsaik vannak és megin minden jó content csak a seasonpassba ami kb drágább mint az alapjáték! És ez csak a multi coop nincs a story meg egy tuturial h megtanuld a pályákat! És én ezt úgy mondom h szeretem mindkét játékot!!!
4.
4.
Hunszi
Nesze semmi, fogd meg jól.
3.
3.
ollie92
Milyen jól mutatnak a nők és a négerek ott ....kár, hogy semmi WW2 fílíngje nincs.
2.
2.
Mediczoli
Teljesen egyetértek ! Én régen codoztam.....hát most már BF1 :D És a vicc , hogy ez a játék 4 év múlva is ennyibe fog majd kerülni....
1.
1.
dvs00
Ennek csak én nem látom semmi értelmét bazmeg? Őszintén. Hogy másik 48 balfasszal táblákat lövünk, meg dobozokat egymás helyett? Gratulálok megint, azt gondolom a BF1 uralmát nem nagyon veszélyezteti idén semmi, az új map is olyan hogy bokádat fosod le.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...