A fejlesztő feltette a Darkwoodot a PirateBayre

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A kalózkodás a videojáték-fejlesztők egyik fő ellensége, mivel rendszerint az illegális letöltéseknek tulajdonítják a kieső bevételeket. De van példa arra is, amikor maguk az alkotók teszik fel a programjukat a torrentoldalakra.

A független Acid Wizard Studio csapata elébe ment a kalózkodásnak: önként és dalolva tették elérhetővé legújabb játékukat a népszerű torrentoldalon, a PirateBayen. Az alkotók szerint ez az egyik legjobb mód arra, hogy a játék minél több emberhez eljusson, ráadásul a fájlok tutira biztonságosak, nem tartalmaznak vírust, mint más kétes eredetű feltöltések.

A Darkwood egy felülnézetes horrorjáték, amelyben egy hátborzongató erdőben kell helytállnunk, különféle rémségeket likvidálva a lámpánk fényénél. Az anyag pozitív fogadtatást kapott a Steamen.

A stúdió egy percig sem kételkedett abban, hogy játékukat a megjelenéskor tutira feltörik a crackerek (esetünkben a Reloaded csapata), inkább azoknak is kedveznek, "akik nem engedhetik meg maguknak, hogy letöltsék a játék biztonságos verzióját".

Maciej Gorny emellett azokat a digitális boltokat is ostorozta, akik kétes eredetű kulcsokat kínálnak újraértékesítésre. Ez a gesztus ezeket az oldalakat is ellehetetleníti.

Ha nincs pénzed, de szeretnél játszani a Darkwood legújabb, teljesen biztonságos, DRM-mentes verziójával (1.0 hotfix 3), látogass el a PirateBayre (mivel hivatalos torrentről van szó, ezért mi is linkeljük)!

A stúdiónak csak annyi kérése van, hogy ha tetszik a Darkwood, és szeretnéd, hogy a csapat folytassa a játékfejlesztést, a jövőben vásárold meg a játékot a Steamen, a GOG-on vagy a Humble Store-ban. A Darkwood jelenleg 15 euróba kerül.

9.
9.
markoci555
és az okosok pedig selejteset raknak fel, pl zenealbumba beledugva baromságokat, vagy játék esetén szinte csak a képzelet szab határt mit akarnak vele...
8.
8.
Chrysh
Shid, crytek: köszönöm, erre gondoltam, hasonlónak tűnik am a két játék nekem hangulatban szegről-végről.
7.
7.
Shid
#1: Talán a Hellhunter-re gondolsz?
https://www.youtube.com/watch?v=hKxz9azuu7Q
6.
6.
kastorhun
#5: Pontosan.
Ha egy játék jó akkor valószínűleg az emberek meg fogják venni, denuvo és egyebek nélkül is.
Erre a legjobb példa a Witcher széria.
https://i.cdn29.hu/apix_collect/1302/the-witcher-3-wild-hunt/the-witcher-3-wild-hunt_screenshot_20150531110223_2_original.jpg
5.
5.
dante92
Na EZ a pozitív hozzáállás! Ha valakinek tetszik, úgyis megveszik. Mindig ezzel példázok, de nincs erre szebb: GTA V. Torrent letöltésekben (megjelenés óta x360/ps3) fel lett törve. Erre mi van? Még mai napig megveszik. Sok fejlesztő az idióta Denuvoba öli a pénzt, ahelyett, hogy azt a fejlesztésre fordítanák, így még jobb lenne a játékuk.
3.
3.
crytek
#1: Nem tudom mire gondolsz éppen ,de egy frankó érkezik majd

http://hellhuntergame.com/
2.
2.
crytek
73,759 steamspy szóval már tuti nyerséges....Jön majd még a bundlezseton...jöhet a 2. része.
1.
1.
Chrysh
Jujj, gyorsan kérdezném, hogy mi is volt az a játék, ahol pedig felülnézetben kell parajelenségeket és szörnyeket irtani?

Mellesleg ez is faszának tűnik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...