Megújulva tér vissza a Secret of Mana

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Remake-et kap a Secret of Mana a huszonötödik születésnapja alkalmából. A klasszikus nemcsak audiovizuálisan újul meg, hanem játékmenet szempontjából is - csekkold az első látnivalókat!

Remake-et kap az 1993-as klasszikus, a Secret of Mana. A felújított változat 2018. február 15-én fog megjelenni letölthető formában, és PC-re, PS4-re, valamint PlayStation Vitára készül. A dobozos gyűjtői kiadást egyelőre csak a japán piacra jelentették be.

A remake teljesen friss audiovizuális élményt ígér, 3D-s grafikát kapott, újrakeverték a zenéit, és szinkronra is számíthatunk. Emellett a játékmenet is kapott egy kis frissítést, bár ezen a ponton még nem bocsátkoztak részletekbe a készítők.


A Koichi Ishii vezényletével elkészült Secret of Mana Randi, Primm és Popoi történetét meséli el, akik megpróbálják megakadályozni, hogy a gonosz Birodalom elfoglalja a világot egy repülő erőd segítségével. Az akció-szerepjáték érdekessége volt anno, hogy valós idejű csatákkal operált, és kooperatív módban is lehetett játszani - ez utóbbit a remake is megörökli, igaz, az előzetes hírekkel ellentétben online nem tudunk majd multizni.

Az eredeti Secret of Mana egyébként a SNES Mini játékfelhozatalában is helyet kapott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...