Need for Speed: Carbon - intro trailer lokálban

  • Írta: Daks
  • 2006. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Egy vadi új, Need for Speed: Cabon-ból származó mozgóképpel gazdagodtunk a mai este folyamán. A trailer letölthető, de akár itt helyben is megtekinthető.
Egy vadi új, Need for Speed: Cabon-ból származó mozgóképpel gazdagodtunk a mai este folyamán. A trailer letölthető, de akár itt helyben is megtekinthető.


A letölthető videó a YouTube player által prezentáltnál sokkal jobb minőségű, így ha nem vagytok megelégedve ezzel, vagy csak el szeretnétek tenni emlékbe a fájlt, akkor kattanjatok az alsó linkre és húzzátok le lokálból a 15 megás Mpeg-et. Have fun!

15.
15.
martinka13
nekem is meg van csak nekem is kéri kicsomagolás után a NetPumper Verziószámát HELP!!!!!
14.
14.
majoros25
balazs1990 a teljes játék van meg honnan???? hmm azt nem hiszem bár haverom is monta de szerintem ez még képtelenség hogy meglegyen valakinek a demó se jött ki még PC-re nem hogy a teljes játékk áááááááááá nem hiszem szerintem :)

13.
13.
majoros25
Benne lesz és ennek én is örülök én is imádom azt a kocsit szerintem:)
11.
11.
majoros25
Hé itt van már nemsokára szeptember 28 nem az már igen igencsak október már azért a demó mán kilyöhetne legalább ezt az egy hónapot bírjuk ki a demóval és addig legalább eltellik az az október is demót kérek sűrgősen de már a teljes játék is jó volna szerintem:)
10.
10.
Roly
ez a video nem nagy szám, de a tuning durva. hsbár félek, hogy egy idő után csak pepecselésnek fog így tűnni :)))
9.
9.
ldavid
na ja, az autosculpting miatt a MW-nél már csak jobb lehet
8.
8.
skiz0
sztem sem egy nagy szám...

de azért majd ..... kipróbálom :P
7.
7.
adi300
Kattints Kettőt A Vieóra És Rámegy Egy Veblapra. Keress Ott Olyan Videót Amibe Bemutassák A Kocsikat És Tuningolnak Benne Egy Subaru Imprezát. Nézd Meg Hogy Milyen Részletesen Lehet Tuningolni!!!
6.
6.
villko
A trailer elmegy de remélhetőleg nagyon király lesz a gamma majd meglátjuk novemberben
5.
5.
Moebius
4.
4.
majoros25
az egy kicsit szerintem durva volt amikor lesett az útról a szakadékba Halálos iramban 3 az egész de pont ezért fog tetszeni és játszani is velel mert baromira jóóóóóóóóóóó:)szerintem
3.
3.
Alhun
Nem nagy szám videó az biztos. KB. annyit lehet látni hogy U2 keverve a Tokio Drift filmel. Láttam már jobb introt, az biztos.
2.
2.
tjames
Mire kiadják X360-ra, beszerzem a gépet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...