Még idén visszatérnek a klasszikus Xbox-játékok

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 13.
  • Hír
Link másolása
Phil Spencer a GameSpotnak adott interjúban megerősítette, hogy a klasszikus Xbox-játékok visszatérésére már nem kell sokat várni, a visszafelé kompatibilitás keretein belül ugyanis még idén megkapjuk őket.

Az idei E3-on jelentette be a Microsoft, hogy kiterjeszti a visszafelé kompatibilitás lehetőségeit, így a jövőben nemcsak Xbox 360-címek futtatására lesz képes az Xbox One, hanem az eredeti Xbox játékait is tolhatjuk majd. A bejelentéskor még nem volt világos, mikor mutatkozik be az új funkció, de Phil Spencer a GameSpotnak adott interjúban elárulta, már nem kell sokat várni rá.

Mint mondta, már nagyon közel járnak ahhoz, hogy elinduljanak az új funkcióval. Spencer állítása szerint már megvan azoknak a játékoknak a listája, amelyek biztosan csatlakoznak a kezdeményezéshez, de van köztük jópár eddig ismeretlen is, amelyeket később jelenetenek majd be. Mindezt azt jelenti, hogy még az év vége előtt visszatérhetnek a klasszikus Xbox-játékok.

Később azzal folytatta, hogy szerinte vannak olyan játékok, amelyek mintha egyetlen percet sem öregedtek volna. Elmondása szerint a Crimson Skies pontosan ugyanazt a mosolyt csalja majd a rajongók arcára, mint évekkel ezelőtt.

65.
65.
#64: Szeretnék jobb lenni, de nem fogok tetemes időt belerakni. Így is élvezem és másfél hónap gyakorlásról beszélünk. Évek alatt talán az átlagos noob szintet is megütöm majd xd
64.
64.
PaprikaJancsi
#63: Ha multizni akarsz pl. CoD-bam, én sem ajánlom a PC-t, azon a platformon a leggyérebb a minősége, és alig játszanak vele. Kontrollerrel is jól lehet FPS-t játszani, csak kell egy kis idő megszokni :)
63.
63.
#60: Mert sokkal többen játszanak konzolon. Idővel mindig csak tdm módban tudtam játszani a codokban, le se szarják pc-n. Gépen a CS-t is szerettem, csak túl sokszor baszták meg az anyámat, úgyhogy meguntam. Az egyedüli dobozos játékom ps-hez a Destiny, sosem játszottam vele. Egyszer talán megnézem, egyelőre egyáltalán nem mozgat meg. A Doom jobban tetszett multiban, ütős.
60.
60.
Duken
#57: Talán még az is számíthat hogy bizonyos tartalmak vagy dlc-ék az általad említett játékokból előbb jelennek meg ps-re illetve a legtöbben itt játszanak. Illetve a pron ez a trió hozza a stabil 60 fps-t. Ha annyira nem érdekel a 4k akkor elég a pro szerintem. A helyedben a Destiny 2-vel is tennék egy próbát vannak hibái de a legjobb fps fegyver-érzet (ha van ilyen szó) szempontjából. De még mindig nem értem, ha fps akkor miért nem pc-t veszel?
59.
59.
#58: Jaja, ezért is várok pár összehasonlító tesztet a vásárlás előt.
58.
58.
frankdelgado
#57: Viszont az X 40 % al erősebb. Ez is fog szàmítani.
57.
57.
Bf/cod/sw trió érdekel leginkább. Ezekkel többen játszanak konzolon, pl a plus előfizetéshez a battlefront ultimate kiadást kaptam és kellemes meglepetés volt, hogy minden játékmódban találtam playert.
Kontrollerrel tényleg nehéz játszani, viszont még kezdő csirkeként is meglepett, mennyire sok hozzám hasonló béna játszik. Pc-n ha valakivel összefutok és nem lövöm le elsőre, akkor végem. Konzolon sokszor mindent eltalál csak engem nem. Rövid pályafutásom alatt rengeteget fejlődtem, csak az alap berögzült dolgokon kell változtatnom, mert más taktikát igényel.
A 4k egyelőre annyira nem érdekel, mert fhd monitorra kötném a gépet. Na majd még kiderül, megvárom az xox megjelenést, pár tesztet meglesek. A pronak az ára asszem legalább 30-al olcsóbb, azért az sem mindegy.
53.
53.
Duken
#52: Miért nem egy bivaly pécét építesz akkor? Fps-ekhez a legjobb, vagy várd meg az Xo X-et az már talán tudni fogja a 4k 60fps-t.
52.
52.
#51: Szívesen beállnék valamelyik cég mögé fanboynak, lelkes követőnek, csak ahhoz sok exkluzív multifps-t kéne gyártaniuk, ami jelenleg nem létezik egyiknél sem, talán a Halo ilyen, de abból csak az első résszel játszottam ami nem ma volt. Maradnak a multiplatform címek, azt meg aztán bármelyik gépen játszhatom. Az említett EA szolgáltatás meg főnyeremény, amit csak xboxon érhetek el. Még gondolkozok, mi legyen, mindenesetre csak pro / xox jöhet szóba, hatalmasat csalódtam a sima ps4-ben, még ha erről nem is a sony tehet. Szükségem van a plusz erőre.
51.
51.
Duken
#49: Köszönöm a válaszoddal vissza adtad az emberiségbe vettett reményemet. Egyébként ez tényleg játék függő ha Forzázni akarsz illetve GoW vagy Halo akkor egyértelmű az Xbox.A live is jobb mint a psn. Te tudod melyik game érdekel. Én pl csak a ZBotW miatt vettem wiiu-és nem bántam meg. Jó gamelést!:)
50.
50.
Duken
#48: Hát azt nem tudom de hogy itt egyeseknek üldözési mániája van az biztos. De bocsánatot kérek ezentúl csak szidni fogom a sonyt. A nintendoval kapcsolatban, (mert ugye említettem a switchet is ha figyeltél volna) is vádaskodás ér ha pozitívat mondok róla vagy az belefér? A helyi kisisteneket kérdezem csak nehogy valamelyiknek beletapostak a kis lelkébe. Vicc ez az oldal bazd meg. Egy mondatot nem lehet leírni úgy hogy beléd ne álljon valaki.
49.
49.
#47: Én csak egy gépet tartok, ami mindenképp konzol a jövőben. Ps pro mellett az eddig megvásárolt játékaim miatt voksolok, a DC megvan és az nagyjából az egyetlen exkluzív ami tetszik. Nintendo terméket nem vennék, túl kevés rá a multiplatform cím. Xboxom még sosem volt, Halo / GoW még érdekelne is, de ez a legkevesebb. Nálam az Origin Access (vagy mi a neve) főnyeremény, nagyon jó szolgáltatás és igénybe venném.
48.
48.
frankdelgado
#47: S azt is tegyük hozzà, hogy csak a Sony szellent illatosat.
47.
47.
Duken
#41: Ha pc-d van én switchet vagy a prot ajánlanám mellé, az exkluzívok miatt.Így nem maradsz le semmi jóról. :)
46.
46.
ADMlN
#32: "... de nem fanatikus."
laughter.gif
45.
45.
Csoki80
#11: Ezek nekem inkább támogatás helyett lefizetést szimbolizálnak. Fizetnek azért,hogy más gépre ne, vagy csak bizonyos idő után jelenhessen meg egy játék. Persze fel kell ismerni, hogy mely csapatot érdemes megvenni... A komolyabb pénz mindig a multiplatformban van, az exkluzív inkább szerintem arra jó, hogy reklámozza a platformot. Bár én is szoktam játszani platform exkluzív játékokkal, de általában nem kötnek le annyira.
44.
44.
Csoki80
Végre beléje gyughatom a Shenmue II és a Conker's-t.
42.
42.
frankdelgado
#26: Én is ezt mondom bàttya! Boxra nincs jàték ez tény. Inkàbb warezoljunk 360-ra, attol leszünk faxa gyerekek.
41.
41.
Köszi srácok a véleményt! Előbb ránéztem és tényleg jó shooternek tűnik. Egyre inkább gondolkozok az XOX-en, ez a kompatibilitás jó dolog.
40.
40.
Yanez
#38: A maga korában számomra világmegváltó volt. Egy olyan fps, ami a realisztikusságra gyúrt. Ott éreztem előszőr a fegyverek súlyát, különbözőségét, stb. Viszont hátránya is volt.

Az egyik, hogy szinte nulla történet kísért végig, de aláírom, a hangulat mindvégig kárpótolt! Mint a Limbo, ahol azt sem tudod mi a rák van, de mész előre és maximálisan élvezed.

A másik pedig a lopakodás szinte teljes hiánya. Az ellenfelek programszerűen vettek észre, és ezellen semmit sem lehetett tenni.

Mindennek ellenére brutál hangulattal bírt, és jómagam is szívesen újrajátszanám!
38.
38.
#15: Ez annyira jó fps volt? Nemrég olvastam róla az oldalon, azt se tudtam hogy létezett ilyen játék. Egy rakás régi címet kipróbálnék.
36.
36.
kopic
#26: Ezen a komnenten mennyit gondolkoztal Pistike ?
26.
26.
KRAT0S
Jujj de jóóóó!!!!!
Ezért kell HD konzolt venni hogy SD játékokkal játszál?
Ezért kellett generációt váltani?

(Újra lehet játszani a 15-éves játékokkal!eredeti pompájukban...vegyen mindenki XO X et hogy még szebben fussanak rajta az ezeréves szarok..új játékot úgyse csinálnak rá!megéri beruházni rá higgyétek el!4k bluray .be fog futni rajta a tekken 3...bár ezzel az erővel bőven elég egy rgh-s 360 - 20 000-ért.)
15.
15.
zozo76hun
en csak egyet mondok: BLACK

mar ezert az egy cimert megeri a visszafele-kompatibilitas! nagyon varos ez a funkcio!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...