Januárban jön a Call of Duty: WWII első DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 30.
  • Letöltés
Link másolása
Habár a Call of Duty: WWII a héten kerül boltokba, a Paris Games Week apropóján még kaptunk hozzá egy kedvcsinálót. Ennek a végén derül ki, hogy január végén érkezik a játék első pályacsomagja.

A DLC a The Resistance címet viseli majd, és január 30-án jelenik meg - először PS4-re természetesen. Habár túl sok részletet nem tudtunk meg, a trailer végén felbukkanó térkép sejtetni engedi, hogy hová visznek el minket az új pályák: Franciaország, Csehszlovákia és Lengyelország is a leendő helyszínek között lehet.

Az új trailer az előrendelőknek járó pályát, a klasszikus Carentan felújított változatát mutatja be:

13.
13.
shatterhand
#7: Masba mar nem lehet belekotni minthogy csak a cod nev miatt fogy? Loool
7.
7.
Blazkowicz
Most komolyan... Megvettétek volna az elmúlt 5 részből bármelyiket is ha nem COD a neve? 1/3ad annyi eladást nem generálna egyik rész sem... "CARENTAN map, csak az előrendelőknek jár ??" Nyilván csilliárdokért később megveheted. Remélem bele rakják az újonnan szabadalmaztatott sz*póág rendszert is. Félreértés ne essék. Szeretném, hogy jó legyen, de kicsit szívjon mindenki aki az elmúlt időkben is támogatta a céget a sok idióta húzás ellenére. Költsetek rá jó sokat, hog utána nemsokára eladhassák nektek megint újból az egészet átskinezve még több pénzéééé. *sátáni nevetés* :)
5.
5.
ollie92
Szóval a CARENTAN map, csak az előrendelőknek jár ??Ez most komoly ??? :D
4.
4.
Zoli0507
#3: Nekem aztàn semmi problèmàm nincs. Csak "furcsa" volt hogy egy multis cìm miatt "sajnàlod". Marmint annak egy dlc-je miatt.
3.
3.
#2: Mi is a konkrét problémád? Cod / bf nálam az alap, minden csak utána.
2.
2.
Zoli0507
#1: Most ez komoly? Egy cod miatt?? :D
1.
1.
Kezdem bánni, hogy elpasszoltam a ps-t...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...