Call of Duty: WWII - nem lesz túl hosszú a kampány

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 2.
  • Hír
Link másolása
Holnap befut a második világháborút feldolgozó új Call of Duty, így természetesen a kiváltságosak már nyúzhatják a programot. Így tett a GameSpot egyik írója is, aki elárulta, mennyi idő alatt tolta végig a kampányt.

Holnap végre belevethetjük magunkat a második világháború mocskába és kíméletlenül tizedelhetjük az ellenséget a Call of Duty: WWII-ban. Ahogy az pár nappal a megjelenés előtt lenni szokott, a nemzetközi lapok már nagyban nyúzzák a címet. Így tett a GameSpot egyik írója is, aki a játék tesztelése okán lepörgette a kampányt is.

Elmondása szerint idén sem kell több tízórás sztorira számítanunk, ahogyan az az eddigi részeknél sem volt jellemző. Mérései szerint, illetve a játék statisztikáiból kiolvasva, ő 6 óra 23 perc alatt végzett az egyjátékos móddal normál beállítások mellett. Ez a szám persze személyenként eltérhet, de azt kijelenthetjük, hogy a szokásos Call of Duty-hosszúságot kapjuk a második világháborúban is. 

Ennek a bő hat órának az első 11 percét az alábbi videóban láthatjátok.

A játék holnap érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

46.
46.
MzperXD
Valami nem stimmel a játék grafikájával.. Olyan mintha egy 10 évvel ezelőtti változatot próbáltak volna felturbózni néhol részletes növényzettel, modern megoldásokkal. Messziről még szépnek is tűnik, de ha közelről nézzük a tárgyakat (és néha muszáj fedezékbe vonulni), texturákat, akkor katasztrofálisan gyenge. Már-már teljesen elrontja a játék élményt, olyan kiábrándítóan ocsmány. Nem értem ez hogy történhetett...
44.
44.
Dave567
#43: A 2010-es Moha nekem nagyon bejött, mármint a Single, amit a Danger grafika nem volt ütős, de maga a hangzása a játéknak nagyon ott volt, és a játék mentet is tetszett.
Utána jött a multi, hát az valami förtelem, olyan Bf szintű hitreg volt, de maga a multi remek lett volna, aztán láttam, hogy a DICE-nak is köze volt hozzá... Na mondom fasza, ezért kuka lett nálam a játék.
43.
43.
Macifasz
#42: Azért tavaly a BF1 eléggé ütött. Mondjuk picit zavart, hogy nem összefüggő a sztorija, hanem külön álló fejezetekből áll, de az összkép azért így is remek volt. A MOHA pedig ja, bár a két új rész, amit a CoD MW sikere után csináltak eléggé gyatrán sikerültek, így én nem bánom, hogy nem kaptam belőle többet. De a régi, az Allied Assault hatalmas kedvenc a mai napig.
42.
42.
crytek
#41: Mint szinte minden Cod single üt! Ez az ami a BFnek nem igen akar sikerülni...Talán ilyen még a régi moha volt ,de azt a BF miatt faszán kinyirta a Dice
41.
41.
Macifasz
Az első pálya után eléggé adja. A látvány remek, a grafika szép és stabilan fut, a hangzásvilág elképesztő (fülessel a D-Nap eléggé adta, simán kapkodja az ember a fejét a golyók repkedése közepette), a hangulat, az atmoszféra és a karakterek pedig az Elit Alakulatra emlékeztetnek, ami hatalmas pozitívum tekintve, hogy eléggé szeretem azt a sorozatot. :-D Meg is hozza hozzá a kedvét az embernek rendesen. Szóval az első 1 óra után engem megvett kilóra. Ha végig tudja tartani ezt a hangulatot és stílust, akkor elégedett leszek.
40.
40.
KRAT0S
Nem tudja valaki hogy váltottak-e grafikus motort?vagy még ugyanaz az ezeréves fos?
Egyáltalán nem kisértem figyelemmel,semmit nem tudok róla csak hogy WWII :D
39.
39.
Dave567
#12: Pont úgy mint neked, a többi szutykot.
38.
38.
JackBauer7
#18: GTA V??? Minden idők legjobb és legsikeresebb játéka, ezt bizonyítja minden. De leginkább az, hogy 4 év után még mindig 20e és eladásokban top 3. Hogy kevered azt most ide? Az ember azt hinné erre a repost-ra, hogy te egy igazi játékgyűlölő vagy és csak hobbiból kommentelgetsz.
37.
37.
DON GONDOCS
Ez a játékidő nagyon ember függő, Veteránon is végiglehet vinni 10 de akár 4 óra alatt is.
36.
36.
frankdelgado
#32: 1 hónap mulva 10 makiért meg lehet venni hasznàlta, aztàn 5-6 ezeré eladni. Annyit megér.
35.
35.
Darksiders84
#34: Nekem is ez a véleményem én is csak a single miatt játszom de megnézve a videókat ez most annyira nem izgatott hogy beletekergetve is unalmasan hatott rám lehet hogy a friss Wolf 2 miatt ezért én csak olcsón majd azért a pontokra kiváncsi vagyok.
34.
34.
DarkLord
Legyen intenzív a játékélmény és megfogjon, hogy az 5 óra vagy 10 óra az nekem mindegy. CoD-okat, mindig csak a single miatt játszottam és eddig élveztem is az összeset, szóval tuti tetszeni fog ez is :)
33.
33.
Neo1989
Most néztem 3 óra átvezető van benne (ami nem játék hiszen csak filmet nézel) tehát 4 óránál nem kapunk hosszabb kampányt.
32.
32.
Beniciodeltoro
Elég a végigjátszást végig nézni nagy vonalakban, és megspóroltok 20 rugót :)
30.
30.
crytek
#4: Igen saját. Mértem ,ezért tudom.
29.
29.
shatterhand
Vmi kurv@nagy késztetés lehet minden codnál ugyanazt leírni:). Komolyan, ez a betegség,nem az ,hogy a játékot veszik.
28.
28.
kastorhun
#26: Ha már meg van neked a Battlefront 2 akkor kölcsön tudnád adni?
26.
26.
Zisten
#25: Battlefront 2 sztorija kimerül annyiban, hogy zászlókat foglalsz AI ellen.
Mint ha multit tolnál csak AI ellen játszol.
Ennyi lesz. Nem több.
25.
25.
Inferno
De amúgy vicces olvasni h mindenki úgy ki van akadva h miaz h csak 5-6 órás a kampány meg szokásosan ittvannak a nyomorult haterek akik nem bírnak magukkal. És mért meglepő h 5-6 óra ha mellette van egy multiplayer és egy coop módja is a játék nem story orientált hanem öltek időt mind a három részébe pl. erre jó ellenpélda a wolfenstein ott nincs se coop se multi ott a storyra fókuszálnak ami elég jó és hosszában is megfelelő!!! Az új battlefront se lesz hosszabb 5-6 óránál és a BF1 se volt de ellentétben az EA lövöldékkel a COD-okban legalább próbálnak belesujkolni vmi kis storyt nemtudodm h a Battlefront 2 milyen lesz de az egybe még story se volt és drágábban adták mint a az akkori COD-ot a BF1 storyja meg egy nagy tuturial a multihoz!!!! Úgy mondom ezt h mindkét játék megvan és szívesen játszom vele. A haterek meg bírjanak már tényleg magukkal rossz nézni h ránézek a kommentszekcióra és csak a szemét van alatta semmi értelmes .
24.
24.
Zoli0507
Első òra, akinek nem elèg ott vannak mellette. Part 2, part 3...stb
https://m.youtube.com/watch?v=1mn48He639Y


Egyetlen egy dolog miatt fogom kizàròlag megvenni. Èdesapàm miatt, anno a call of duty 2 hatlamas kedvence volt. Kb azòta sem jàtszott videòjàtèkkal (kivètel az UC4 amit nagyon èlvezett).
De ettől függetlenül bőnyàllal beveheti ez a szarràgò pènzèhes brigàd a dorongot. Szòval neki hatalmas èlmèny lesz.

A sony-nak adok egy tippet. Vegye kezelèsbe a ww2-őt. Egy 30-70òràs kampànyal szerintem òriàsit kaszàlhatnànak.
19.
19.
kastorhun
Egy fokkal talán jobbnak tűnik mint az utóbbi 3 egyforma borzalom.
De az valami elképesztően nevetséges hogy az m1-nek az újratöltési animációját ilyen látványosan sikerült elbaltázni.
18.
18.
dvs00
Förtelmesen bután néz ki az egész. A nosztalgia vágyát a készítők kicsit félreértették...
Előbb a GTA V aztán PUBG most meg ez.. Kezdem úgy érezni az egész iparág visszafelé fejlődik bazmeg. 2020ig még megkapjuk a DOS-os látványorgiát 1991-ből.
17.
17.
mjsilvester
#8: Pont a napokban neztem meg a ps2-es M.H. Frontlinet anno hatalmas élmény volt.....
16.
16.
Darksiders84
Ezt akkor meghagyom a rajongóknak teljes árban.
15.
15.
Stranger
Ugyan olyan "buta" mint az első rész (persze akkor még az bőven elég volt), de legalább emiatt teljes lesz a nosztalgiafaktor. :D Még életcsomagok is vannak... Azért kicsit szomorú, hogy semmivel sincs több egység a parton mint pl. a MOHAA-ban és ugyan úgy le kell szólózni a pálya második felét, ami már akkor is gagyi volt. A hangok sem ütnek annyira... Grafika szerintem rendben van.

#7
Az utolsó pályáknál emlékszem mennyire elfogyott a játék. Megkellett tisztítani az xy várost a németektől és ennyi. Addig viszont nagyon jó volt, orosz havas tájak, utána "sivatagos" afrikai, aztán jött D-Day... Remélem az új rész is változatos lesz valamennyire.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...