For Honor - új próbalehetőség a jövő héten

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 3.
  • Akció
Link másolása
A For Honor negyedik szezonja előtt még lehetőségünk lesz kipróbálni a kardpárbajra kihegyezett multis címet a Ubisoft jóvoltából. A próbahétvégére a jövő héten kerül sor PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

November 9-12. között próbahétvégét kap a For Honor mindhárom platformon. Ha még nem ruháztál be a Ubisoft kardozós multis játékába, itt egy újabb alkalom arra, hogy meggyőződj róla, kell-e neked.

Külön öröm, hogy a többjátékos mód mellett a single kampányba is belekóstolhatunk - szóval ha hidegen hagy a multi, már emiatt is érdemes letöltened a klienst! Emellett persze mind az öt online játékmódot és a Season Three összes karakterét kipróbálhatjuk. A hétvége alatt 60 százalék kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a játékot.

Amúgy november 14-én indul a For Honor negyedik szezonja, az Order & Havoc, amely az új térképeken felül két új hőst, az Aramushát és a Shamant is magával hozza. Elstartol a Tribute mód is, amely egy objektíva-alapú 4v4-re kihegyezett móka.

5.
5.
Necreon
#3: Azért nem nagy dicsőség a 2 éves és soha nem túl népszerű Vermintide szintjét hozni. Kevesebb mint egy év alatt 90 vagy 98%-os visszaesése volt, nagyobb mint a Division-é.
4.
4.
Ecneb
#3: A hozzászólásokat a belikelt oldalnál érdemes olvasgatni :D
3.
3.
Ooorky
#1: Játszanak vele még páran:

http://www.githyp.com/for-honor-117356/player-count/
2.
2.
biohazard rex
#1: Én napi szinten játszok vele. Másodpercek alatt találok meccset még akár hajnal 2-3 fele is.
1.
1.
mephi
Csak kíváncsiságból kérdezem, mennyire népszerű még ez a játék? Csak mert megjelenéskor igen csak pörgött a reklámhadjárat. Mennyi játékos van/lehet most?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...