Megjelent a Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 7.
  • Videó
Link másolása
Mától érhető el a Horizon: Zero Dawn kiegészítője, amely a The Cut fagyos vidékére viszi hősnőnket, Aloyt. Hozzávetőlegesen 15 óra kaland vár ránk, emellett egy új képességfát is kapunk.

A The Frozen Wilds sztorija párhuzamosan fut az alapjáték történetével, így teljesen opcionálisan teljesíthetjük. Vérmérsékletünktől függően 15 óra kaland vár ránk, persze ennél rövidebb idő alatt is végig lehet rajta szaladni. De miért tennénk?

A Guerrilla srácai átdolgozták az animációkat, végre Aloy lándzsáját is fejleszthetjük. A készítők szerint legalább a 30. szinten érdemes nekiesni a DLC-nek, máskülönben gyorsan véget érhet az életünk. Mivel az új régió elég zord időjárási körülményekkel operál, ne lepődj meg, ha egyik pillanatról a másikra átláthatatlan hóviharba csöppensz, és az erős szél is eltéríthet a célodtól.

Kapunk egy új, Traveller nevű skillfát is, amellyel a környezet kihasználásával kapcsolatos képességeket sajátíthatjuk el. Az egyik véglet, hogy Aloy a magasból rá tud majd vetődni az ellenségre, akit egyetlen halálos lándzsaütéssel semlegesíthet.

A DLC mától érhető el 20 dolláros áron, de ha PS Plus-tag vagy, már 15 zöldhasúért a tiéd lehet. Így néz ki a The Cut fagyos földje:

6.
6.
exonic
#5: Szükséges, az alapjáték területén veszed fel a küldit hozzá.
5.
5.
Darksiders84
Szükséges az alapjáték vagy simán játszható letöltve ez a dlc magában?
2.
2.
Duken
#1: Nekem a Killzone 2 és 3 azért nagyon adta! A KSF viszont csak egy tech-demo kb.
1.
1.
Ugye ez a csapat készítette a Killzone játékokat? Nagy kár, hogy abban a műfajban nem alkottak semmi egyedit, itt a Horizonban meglátszik hogy tudnak ha akarnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...