Részletek a Xenoblade Chronicles 2-ről

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 8.
  • Hír
Link másolása
A tegnapi Nintendo Direct teljes egészében a Xenoblade Chronicles 2-ről szólt, így új információkat és látnivalókat kaptunk a december 1-jén érkező Switch-exkluzív szerepjátékról. Lesz szezonbérlet is, így 2018 őszéig biztosan jönnek új tartalmak.

A legfrissebb Nintendo Directben több érdekességet is megtudtunk a decemberben érkező Xenoblade Chronicles 2-ről. Kiderült például, hogy a megjelenés napján kapunk egy ingyenes DLC-t, amellyel japán szinkronnal is élvezhetjük az RPG-t, angol felirat mellett.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild-tulajok november 9-én szintén egy ingyenes bővítményt tölthetnek le, amely egy új mellékküldetést tartalmaz. Ha teljesítjük, Rex, a Xenoblade Chronicles 2 főhősének kosztümjét is megszerezheti Link.

Mától szezonbérletet is válthatunk a játékhoz az eShopon keresztül, az Expansion Pass 29,99 dollárba kerül, és hozzáférést biztosít a 2018 őszéig érkező új tartalmakhoz. A DLC-k új küldetéseket, mellékes sztorikampányt és cuccokat élesít, kapunk egy Battle módot is, amelyben hatalmas főellenfelekkel csaphatunk össze.

A harcról is elárultak pár infót a fejlesztők. Mint ismert, a Xenoblade Chronicles 2-ben a pengéink egyfajta mesterséges létformák, speciális hatásokkal bővítik a repertoárunkat. Megvédhetnek minket, vagy erősíthetik támadásainkat. A különböző pengék váltogatásával valódi stratégiai mélység rejtőzik a játékban.

Utazásaink során békés és agresszív vadállatokkal is összefutunk. Ha sikerül legyőznünk egy Unique Beastet, egy sírkő marad utánuk, ahol újraéleszthetjük a lényeket további jutalmakért cserébe. A Collection Pointok felkeresése értékes kincsekkel kecsegtet.

A Xenoblade Chronicles 2 december 1-jén jelenik meg kizárólag Nintendo Switch-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...