Call of Duty: WWII - PC-n is sokan háborúznak

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 8.
  • Hír
Link másolása
Az utóbbi időben megszokottá vált, hogy a Call of Duty aktuális részei inkább konzolon népszerűbbek. A tavalyi részhez képest azonban idén jóval többen háborúznak asztali számítógépeken is.

Megdőlni látszik azon tendencia, miszerint jóval kevesebb PC-s játékos játszik a Call of Duty aktuális epizódjaival. A második világháborús epizód, úgy tűnik, meghozta a számítógépesek harci kedvét is, hiszen rég nem látott magaslatokba tört a PC-s játékosszám.

A franchise legutóbbi epizódja, az Infinite Warfare különösképpen kilógott lefelé a sorból, hiszen a legszebb napjaiban is mindössze 15 ezer egy idejű játékossal büszkélkedhetett PC-n. Az immár négyéves Call of Duty: Black Ops II tartja a csúcsot a 70 ezres egy idejű játékosával, de most szorosan zárkózik fel a WWII is, amellyel 56 ezren tolták egyszerre a háború szerelmesei. A legutóbbi epizódok közül az Advanced Warfare 35 ezres, a Ghosts pedig 37 ezres magasságban állt meg.

A sorozat idei részének népszerűségét egyébként a legfrissebb brit toplista is alátámasztja, persze abban a konzolos eladások is szerepelnek.

30.
30.
vnmber
Nekem nagyon nem jött be ez az új rész pedig nagyon vártam. Ha értelmes ajánlatot kapnék a steam fiókomra szívesen átadnám annak aki szeretne ezzel + sok egyéb más játékkal játszani.
21.
21.
Nicodemus
Bár vannak benne újdonság (Headquarter), és sok játékmód is, mégsem lehet azt mondani hogy megújúlt volna a sorozat.
Ellenben megtartotta a beton biztos alapjait és egy nagyon élvezhető játékot csináltak a klasszik VH2 témából. Jó kis film szerű kampány, kvajó pályákkal rendelkező multi és egy nagyon szórakoztató zombie mod.
Szóval lehet hogy nem újult meg a sorozat, de már nagyon rég volt COD ennyire jó.
17.
17.
Lorthirash
#14: Hangokat átvehetnék bfből- vagy pubgből is meríthetnének hogy kell ezt...
A másik dolog ami zavar hogy a fegyverek irányzékainak köze nincs a valósághoz, ergo nem realisztikus.
15.
15.
Beniciodeltoro
A színészek akik az arcukat adták hozzá .
https://www.youtube.com/watch?v=cIHd-5CQ16A
11.
11.
#4: A kornyezet viszi a hatan, amugy ha ugyanugy futkosoo, mint a tobbi codban, ugyanazt tapasztalod multiban, nagy valtozas nincs. A single-ben az atvezetokben nagyon szepen kidolgozottak az arcok, ennel jobbat meg nem lattam.
10.
10.
Beniciodeltoro
Mivel ezt néhány ismerősöm megvette, a scifi vonallal ellentétben, mert azt nem sokan tolták, és erre azt mondták hogy érdemes beruházni, mert max eladom, ezért én is megvettem.
A régi codokat én is szerettem, kó volt pörögni néha velük, és még nem volt falon futás meg ugrálás, meg lézer.
Ennek jobb a hangulata bár olyan ronda mint a xarom, akad néhány jó pálya is, pl a Londoni dock, szóval kevesebb mint a fele bejön a pályáknak, gondolom a DLC-be pakolják a jobbakat majd januárban, hogy kapnákbe.
Én a Hard Coret kultiváltam mindig, bár a mezei coreba se kell túl sok az ellenbe, HC-ban szerencsére kevesen campelnek, nem fekszik mindenki, van ott is pörgés, igaz ott elég 1-2 golyó a testbe, de ezért jó.
Szép garikával és jobb pályákkal ez elég jó játék lenne, csak is a 2. vh-s hangulata menti meg ezt a játékot.
9.
9.
rayden02
#4: Szerintem a "War mód" a legjobb, nemhiába, RTCW:ET-ból lett átültetve Raven Software által!
4.
4.
Duken
#2: Ne szivas baz, az durva! Különben valaki megírhatá hogy milyen lett, fröcsögés és elfogulatlanság nélkül.
2.
2.
crytek
1 hét alatt annyi fogy mint az Infiniteből 1 év alatt az nagyon kemény
1.
1.
Ooorky
De szépen megfogalmazták, hogy konzolokon visszaestek az eladások.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...