Star Wars - élőszereplős sorozat és új trilógia jön

A Walt Disney Company fejese, Bob Iger a befektetőknek tartott konferencián jelentette be, hogy készül az élőszereplős Star Wars-sorozat, emellett egy új trilógiáról is lerántotta a leplet a cég.

Végre körvonalazódik az évek óta talonban heverő élőszereplős Star Wars TV-sorozat, ezt maga a Disney elnök-vezérigazgatója, Bob Iger erősítette meg a befektetőknek. A szériát a Disney saját streaming-szolgáltatásán keresztül nézhetjük meg, ami 2019-ben indul.

Ezenkívül a The Last Jedi rendezőjével, Rian Johnsonnal egy új Star Wars-mozitrilógiát készítenek, amelynek az első részét Johnson maga írja és dirigálja. A Skywalker-sagától független trilógia az univerzum eddig be nem mutatott területeire kalauzolja el a nézőket, teljesen új karaktereket bemutatva. 

2019-től kezdődően az USA-ban kizárólag a Disney saját streaming-platformján keresztül nézhetjük meg a cég által gyártott élőszereplős és animációs filmeket - beleértve a Toy Story 4-et és a The Lion King-filmet is. Mindent összevetve 500 filmet és mintegy 7000 TV-epizódot tartalmaz a szolgáltatás.

A jövőben a Pixar 2001-es Szörny Rt.-je és a Marvel szuperhősei is kitérőt tesznek a platformon.

24 komment - szólj hozzá!