Pofás kontroller érkezik a Sea of Thieves apropóján

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 5.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft bemutatta az Xbox One legújabb spéci kontrollerét, amely a Sea of Thieves premierje apropóján kerül boltokba. A kiegészítő áttetsző lila borítást kapott, és még egy sötétben világító koponya is felbukkan rajta.

Nem minden kontrollernek szentelünk külön hírt, azonban az Xbox One legújabb kiegészítőjére érdemes kitérni: az alábbi képeken látható példány a Sea of Thieves márciusi premierje apropóján érkezik, igaz, már valamivel korábban, február 15-én lecsaphatunk rá 70 euró ellenében.


Csak néhány részlet, ami első blikkre nem feltétlenül jön át a fotókból: a kontroller lila borítása áttetsző, így a műanyag alatt a "vas" is látható, a koponya világít a sötétben, a jobb oldali ravasz pedig arany festést kapott. Hogy tetszik?

42.
42.
delphijos
Be is küldtem a hírt ( nem tudom lesz-e cikk belőle ) , de jó hír, hogy lehet lesz Fable 4:
https://www.forbes.com/sites/insertcoin/2018/01/06/xbox-ones-fable-4-could-be-getting-made-by-the-forza-horizon-team/#3e6b2240430b
41.
41.
kopic
#33: Hat jokor, mondhatom...
Mar tobb evvel ezelott ezt kellett volna tenni.
Psre tavaly kijött egy rahedli fasza exkl. (Horizon, UC, Nioh, Persona5) es jovore is (Spider Man, GoW, Days Gone, Detroit). Es X-re volt/lesz ? Crackdown3, SoT (mind2 bukás lesz mint a haz) szokasos forzak, HW2.
40.
40.
delphijos
A Gears-t a fiammal szoktuk nyomni coop-ban, de bevallom engem az olyan fps-ek már nem tudnak lekötni ahol megy az ember mint a barom, lelövik, respawn, és kezdődik minden előről. Egy Fortnite-al elvgyok néha, de egy COD, vagy BF már nem érdekel. Ami a "nagyok" közül megy nálam az a Fifa, meg a GTA, de ott is csak a single. Én pl. "jó" ex. felhasználó vagyok, sok játékom van ami csak PS-en jött ki, de box-on is nyomom a Gears-t, Forza-t,FH-t, Alan Wake-t, QB-t, Halo-t. Recore-t. Régen én is nyomtam sok multit, még akkor CS-eztem amikor még csak egy mod volt a HL-hez.
33.
33.
PaprikaJancsi
#31: Igazából Phil Spencer is azt mondta, hogy sok fejlesztőt próbálnak majd felvásárolni, csak, hogy most így jött ki sajna a lépés.
26.
26.
zozo76hun
en is inkabb multizok, valahogy a single player mar nem fog meg, azt elhagytam a commodore-64-es idokben... de ezektol az allando exes psfanboy dumatol mar kiutest kapok en is tenyleg. robotdinos jatek... :)
24.
24.
frankdelgado
#23: Én azt nem értem továbbra sem, hogy Xboxos hírnél miért jelenik meg rögtön egy átmosott agyú és kezdi el mantrázni a ps exklúzívokat? Pedig te is és többen is birtokolnak 2 v több konzolt és mégse nyomjátok a hülyeséget. Sőt és is majdnem vettem egy slimet, amikor bagóért adták,de beláttam, h idő hijján csak porfogó lenne. Sztem a Sony vmi agymosó szoftvert futtat a háttérben csak rátoknem hat valamiért...:)

https://blog.eu.playstation.com/2018/01/05/what-were-playstation-stores-biggest-selling-games-of-2017/

Jött itt ki minden féle év játéka meg hasonló marhaság, úgyhogy én is belinkeltem egyet miszerint a HZD csak 6. az eladási listán és elég kevés exklúzív szerepel benne ps fronton. Szerintem van egy réteg, aki szingli játékkal játszik, vagy mert azt szereti, vagy csak nem megy neki a multi. Többen mondták már, h nem multiznak, mert állandőan kilövik,lehagyják, megverik őket. Engem is lelőnek , mégis azeretem. Ha van egy kis időm, inkább BF1, GOW4Horda, Division mennek. Ritkán pazarolom szingli játékokra az időmet.
23.
23.
delphijos
#16: Nem rúgok sehova. Egyszerűen tényleg felesleges ez az örök vita. Azért nem lesz egyetértés, mert ez az egész kétféle megközelítés. Annyi multi játék jelenik meg, hogy jó eséllyel sosem lenne idő az összessel játszani, még akkor sem ha csak azokat nézi az ember amik érdeklik. Olyan szempontból senkinek sem "hiányozhatnak" az exkuzívok, hogy azok nélkül nincs mivel játszania. Ha még nem is érdeklik túlzottan / egyáltalán, akkor teljesen mellékesek. Aztán van olyan aki úgy gondolja hogy van olyan exlkuzív amit nem akar kiagyni, akkor annak meg fontos. De nem az a kérdés hogy ha nincsenek exkluzívok akkor nincs mivel játszani. Ha meg vannak akkor igen. És ezen van állandóan a vita.
22.
22.
frankdelgado
#20: Annyi jó jàték van, h ha évekig nem jelenne meg új, az se lenne baj...

Lehet, h veszek egy ilyet, màr úgyis 2 éve nyúzom a halos kontimat. Bàr a patrol tech konti gumirozàsa nagyon kényelmes.
21.
21.
frankdelgado
#2: Nem tudtad, h boxot csak azért veszünk, h legyen? Ha jàtszani akarnànk japó màkdaràlót vennénk, robotdînókat kergetnénk és pityeregnénk a dràmàn. Nekünk csak az erősebb hardver és a jobb kontroller szàmít. Ennyi.
20.
20.
PaprikaJancsi
Én szeretem az Xbox-ot, teljesen hidegen hagy őszintén, hogy mennyi rá az exluzív. Pl. most Gamepassba kóstoltam bele, és olyan játékokar vittem végig, amik valahogy sajna kimaradtak, de most legalább végignyomom(ReCore, Darksiders Warmastered Edition, és játszogatok az újonnan behozott WRC és NBA Playgrounddal). Vagyis nem csak az ex. miatt szerethet valaki egy konzolt.
17.
17.
logic5
#8: Mi van Quantum-mal? :D PS-es játékmenet? :D LOÁL
16.
16.
Gaboo77
#14: Nem veszel részt, csak odaszúrsz egyet! :) Amúgy tényleg jól néz ki, bár nem feltétlen jó, hogy átlátszó, mert az áramkörök és a kalózok nekem valahogy nem illik össze! De maradjunk is a kontrollernél, igazad van! :)
15.
15.
delphijos
14.
14.
delphijos
A kontroller néz ki. PaprikaJancsi-val egyetértek a home gomb ötlettel. A gyerekes lerágott csont konzolvitában meg nem veszek részt.
13.
13.
Gaboo77
Ha már objektivitás: mindkét konzolom van. A box az utóbbi időben elég harmatos felhozatallal jött ki. A Sony 1 év alatt kiad annyi exkluzívot, mint az MS ebben a generációiban eddig. Nagyon hervadt ez most. Mindent leállít, befagyaszt, stb. Fable Legends, Scalebound, Kinect. Nézzétek meg, hogy csak negatív hírek vannak mostanában. Buta arrogáns nyilatkozatok, meg jajj nem úgy értettük, bocsi kiegészítések. Nemrég vettem PS4 Pro-t, mert nincs tartalom, csak a multi címek. Megtartom, mert vannak rá már játékok, de amiért anno Xboxot vettem, Fable, na az sehol. Most pl. semmi bejelentésük nincs. A Sony meg ontja a játékokat. Horizon, Spiderman, Uncharted, God of War, Shadow of Colossus... Az MS meg pl. az emlegetett Crackdown 3.-at ami mióta is készül?! Ez van, ez csak az én saját véleményem, ne vegye senki magára!
12.
12.
PaprikaJancsi
A kontrollerrel kapcsolatban, meg klassz...de egy apró változtatást én vittem volna bele. Ha az a koponya, amugyis világít, lehetne az a home gomb helyén.
11.
11.
PaprikaJancsi
#8: Még ki sem jött a Crackdown, de te már tudod, hogy fos. Gratulálok XD
4.
4.
#3: Szerintem nem így értette. Forza, Gears, Quantum Break... és ennyi volt, több exclusive az istennek se jut eszembe. Persze nyilván vannak (meg itt van a Sea of Thieves is ugye), de mondhatni jelentéktelenek, ha felidézni sem tudja az ember.
3.
3.
godach
#2: A microsoft egy cég (win, xbox) szóval van nekik, csak azt konzol exkluzívnak hívjuk ;)
2.
2.
Gaboo77
Ha már exkluzív játékuk nincs... legalább kontrollerük legyen! :D
1.
1.
XuChi
Ez inkàbb gusztustalanul ocsmàny mint pofàs :D

Bár nézőpont kérdése :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...