Dátumot kapott a Pillars of Eternity 2: Deadfire

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 26.
  • Megjelenés
Link másolása
A tengereket átszelő kalózokkal, ősi átkokkal és dühös titánokkal hódító Pillars of Eternity 2: Deadfire áprilisban dobogtatja meg minden hardcore RPG-fanatikus szívét. Napra pontos megjelenési dátummal jelentkezett az Obisidian.

Nem véletlenül aratott akkora sikert 2015-ben a Pillars of Eternity: a játék bebizonyította, hogy van még igény a klasszikus RPG-kre, amelyben az olvasásnak legalább akkora szerepe van, mint a harcoknak. A folytatáshoz egy hatalmas nyitott világot készített az Obsidian, a földrészek között pedig hajóval szelhetjük át az óceánt.

Mindezt izgalmas narratívával és olyan karakter-testreszabási lehetőségekkel öntöttek nyakon, ami után minden rajongó megnyalja a tíz ujját.

A fejlesztők bejelentették, hogy a Pillars of Eternity 2: Deadfire április 3-án érkezik PC-re digitális és dobozos változatban. Az alapverzió 50 dollárt kóstál, de további 10 zöldhasúért miénk lehet a Deluxe-kiadás, amely a játék betétzenéit, egy ingame petet és a nagyfelbontású térképét tartalmazza.

A minden földi jóval teletömött Obsidian Editionért 75 dollárt kérnek - ehhez jár még az első három fizetős DLC is.

1.
1.
Ooorky
Obsidian edition-on gondolkozok, de én azt 70€/82,7$-ért láttam Gog-on, Steam-en is 70€, úgyhogy jó lenne tudni hol dobálják 75$-ért :D
Ha értelmes áron lesz a térkép miatt megveszem dobozosan, utolsó játék amit így vettem a Team Fortress 2 :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...