Mobilos változatot kap a Mario Kart

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo bejelentette a következő mobiljátékát, amely a Mario Kartot veszi majd alapul. Sok konkrétumot nem árult el róla, és a megjelenés dátumát sem pontosította a cég: a következő bő egy évben számíthatunk rá.

A Nintendo a Twitteren jelentette be a következő mobiljátékát, amely a Mario Kart-sorozatot erősíti majd. Részleteket nem árult el a Mario Kart Tourral kapcsolatban, de azt megerősítette, hogy a címet már nagyban fejlesztik, a megjelenésére pedig a következő üzleti évükben számíthatunk: ez 2018. április 1-jén kezdődik, és 2019. március 31-én ér véget.

A Nintendónak ez már az ötödik mobilos fejlesztése lesz a Super Mario Run, a Fire Emblem Heroes, az Animal Crossing: Pocket Camp és a megboldogult Miitomo után. Decemberi hírek szerint a Nintendo még több mobiljátékot szeretne, és a tervei megvalósításához új partnerekkel is szerződne - az már nem derült ki, hogy a Mario Kart Tourt is a DeNA fejleszti-e.

2.
2.
Metrox
#1: FE:H és a AC:PC azért egész jó. Bár a Fire Emblem az elején tényleg elég rossz volt. Bár most se sikerül 200 orbol 5* karaktert szereznem. De maga a grindolás már kevesebb lett
1.
1.
PaprikaJancsi
Na, boldogan várom. A Nintendo eddigi mobilos szárnycsapásai elég haloványok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...