Elérhető a Monster Energy Supercross

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 13.
  • Videó
Link másolása
A Milestone minden felesleges csinnadratta nélkül dobta piacra a Monster Energy Supercross hivatalos játékadaptációját. Az anyag mind a 250SX és a 450SX osztályokat tartalmazza. Nagyrészt különféle arénákban pattoghatunk.

Lehet, hogy a nagy vízen innen nem sokat mond nektek a Monster Energy Supercross, de legalább a hivatalos játékadaptációval elüthetik az idejüket a motokrossz szerelmesei. A játék a széria minden versenyzőjét és pályáját tartalmazza, kapunk egy delejes karriermódot, 12 fős multit, valamint egy csomó testreszabási lehetőséget.

De ami a legjobb, hogy egy pályaszerkesztőt is mellékeltek a srácok, amivel te is megalkothatod a saját technikás arénádat, amit később bárkivel megoszthatsz online.

A Monster Energy Supercross – The Official Videogame mától érhető el PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
logic5
#1: A hangok olyanok, mint, ha valaki egy jó babletykó után kiszaladna a wc-re :D Szánalom.
2.
2.
logic5
#1: https://www.youtube.com/watch?v=JkWTfDBJQ0M

Ezt ajánlanám figyelmedbe :D Én nevettem mikor megláttam, ez a klasszikus kuka...
1.
1.
dvs00
Annak idején az ezredforduló tájékán imádtam a MS-féle Motocross Madness 2-t, kibaszott sokat toltam, imádtam a pálya végére ha felmentél és elérted a határt, a játék visszakatapultált a picsába motorostul, hatalmas mapok voltak már akkor is. Ugyan ezutóbbi itt nyilván nem lesz, de elég jól néz ki bazmeg, úgyhogy részemről bepróbálós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...