Elstartolt a Sea of Thieves nyílt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 9.
  • Korai verzió
Link másolása
Két héttel a megjelenés előtt a Rare a nagyközönség előtt is kitárja a Sea of Thieves kapuit. A játék nyílt bétatesztje már kezdetét vette, és egészen vasárnapig szelhetjük a habokat rögtönözött kalózcsapatunkkal.

A hétvégén rendezik a Sea of Thieves utolsó bétatesztjét. A próbalehetőségen bárki részt vehet, nem szükséges hozzá Insider-tagság. Azoknak a játékosoknak is érdemes visszanézni némi kooperatív mókára, akik már a korábbi zárt teszteken is ott voltak.

Hogy miért? A Gold Hoaders mellett a Merchant Alliance frakciója is megnyílt, így teljesen új küldetéseket kapunk. Csirkéket és disznókat kell összegyűjtenünk és leszállítanunk épségben. Továbbá a Skeleton Fort is várja a látogatókat, ha kellőképp felkötötték az alsóneműiket. Az elátkozott erőd nem kevés kihívást tartogat a hordamód kedvelőinek. Végül a hajónk testreszabási lehetőségeibe is betekintést nyerhetünk.

A nyílt béta egészen március 11-ig tart PC-n és Xbox One-on, a végleges változat március 20-án élesedik.

6.
6.
mojohnny
Nekem bejön a játék, ma délután egészen rácuppantam. :)
Egészen jó kis társaságok jönnek össze benne, bár néha csak úgy bezártak a börtönbe és nem tudtam, hogy miért. :( A hangulata nagyon ott van, nekem nagyon tetszik ez a rajzfilmes grafika, illik a témához szerintem. Ha a végleges változatban változatosabbak lesznek a küldetések, akkor egészen frankó játék lesz és később, amikor már olcsóbb lesz valamivel (bár tudom, hogy MS-termék, de hátha), akkor még lehet, hogy be is ruházok rá. :)
5.
5.
szinkron
Köszi, hogy linket is raktatok be.
4.
4.
TDavid22
#1: Igen kell, mivel interneten megy másokkal.
3.
3.
#2: Neked már igazán kijárna egy tiltás minden Microsoft eszközről és szoftverről!Bajban lennél rendesen!
2.
2.
crytek
Nem kell hozzá semmi beírod ebbe a fosba mármint az M$ $toreba hogy Sea of Thieves Final Beta és letöltöd (legalábbis pc-n így működik)
1.
1.
Dresa
Ehez kell gold tagsági?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...