2019-re csúszik a Days Gone

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 9.
  • Csúszás
Link másolása
A Sony Bend nyitott világú zombis akciójátéka már biztosan nem erősíti a PlayStation 4 idei felhozatalát, lapértesülések szerint a Days Gone csak 2019 folyamán landol a boltokban. Legalább kevésbé lesz sűrű az idei naptár.

Sajnos mégsem jelenik meg idén a Days Gone, hiába beszélt erről tavaly decemberben Shuhei Yoshida. A Sony megerősítette, hogy a játék 2019-ben jelenik meg, de a pontos dátumot csak később árulják el.

A hír nem olyan meglepő: a különféle kiállításokon csupán a Days Gone egy adott misszióját mutogatták, a végleges játékban rejlő lehetőségekről csak tippelni lehetett.

A játék a 2016-os E3-on mutatkozott be, a fejlesztést a Syphon Filter-sorozatot és a PS Vitás Uncharted: Golden Abysst elkövető Sony Bend csapata végzi. Főhősünk motorral fedezi fel a zombiapokalipszis sújtotta vidéket.

23.
23.
Tyler89
#22: Én is szeretem megjelenés napján megvenni. A kaja se ugyanolyan mikrózva, mint frissen. :D Bár tudom, érdemesebb lenne később megvenni a teljes(!) játékot season passel olcsóbban valami akció keretében, de addigra már elmúlik az újdonság varázsa. Most pont a FC5-ön tépelődök. Előrendelném a Gold Editiont, pedig tudom, hogy karácsony környékére már 10k alatt lesz az ára. Az AAA játékokért nem sajnálom a megjelenés napján kifizetni a teljes árat, de sajnos minden "szart" megveszek. :D
22.
22.
Krekk
Azok, akik orulnek a csuszasak, mondvan, hogy tul suru az idei ev, lehet meg gyujteni zset/marad zse: miert nem mindegy Nektek? Kijott volna iden, nincs ra idod/penzed megveszed jovore, addigra mar nagy esellyel egy zsiros akcio kereten belul be tudod huzni.
Vagy ennyire fontos, hogy az elsok kozott jatszatok vele?
Nem kotekedesbol irom, kivancsi vagyok.
21.
21.
Krekk
Nem lep meg, azon csodalkoztam eddig, hogy meg mindig “valamikor 2018-ban” az allaspont, pedig szinte biztos voltam benne, hogy nem lesz ebbol iden semmi. Ahogy a Last of us 2-ben is. Utobbi szerintem 2020 tavaszan jon majd, meg a 2019-et is korainak latom ra.
20.
20.
LexerTheFirst
#19: A Detroitot is várom már!
16.
16.
kopic
Hat ez gaz, azert mert a TLoU2 is jovore fog jonni es az mar 2db zombi apokaliptikus jatek. Ha tippelnem kene akkor azt mondom hogy ez marciusban fog jonni a Tlou2 meg jun-julius.
14.
14.
Marcus88
Van egy érzésem,hogy március-április lesz a dátum.
12.
12.
hippoharcos
Akár az is lehet, hogy a következő "konzol" generáció miatt késik.
9.
9.
kastorhun
#7: Ezt komolyan gondoltad?
8.
8.
Drazhar
#4: Ugyanezt akartam írni :D
7.
7.
PaprikaJancsi
Megijedtek a Metal Gear Solid Survivor elsöprő sikerének, és inkább a Sony elcsúsztatta az ő zombis címét, mert labdába sem rúgna a Konami üdvöskéjével szemben. Innen is látszik, hogy buta az MS ők nem vártak, és nem soká kiadják a State of Decayt, mégis mit gondolnak elhagyja bárki a Metal Gear Survive fellegvárat, egy ilyenért. Szegény MS...
6.
6.
kamgecam
Novemberben jöhetett volna de ha a Spiderman idén jön helyette, egy ku.va szavam se lesz.
5.
5.
Marcus88
Pedig bíztam benne,hogy október-november körül érkezni fog.
4.
4.
Yanez
Soha nem örültem még ennyire egy csúszásnak! Csúszhatna még vagy 5-6 game, akkor talán lenne időm mindre. :D
3.
3.
pucu9011
Több pénz marad a zsebben. Így is költeni kell temérdek játékra.
2.
2.
KRAT0S
Ez várható volt sajnos :/ Na de nem baj lesz ezenkívül is tengernyi jó ex ;)
Majd jövőre a TLOU2-vel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...