E3 2018: Tudjuk, mikor lesz a Microsoft-konferencia

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 14.
  • Rendezvény
Link másolása
Új helyszínen, kisebb változásokkal vág majd neki az idei E3-nak a Microsoft, akik kicsit az Electronic Arts és Bethesda megoldását másolva igyekeznek még közelebb hozni a rajongókhoz a bemutatott játékokat.

A Bethesda után a Microsoft is megerősítette, hogy pontosan mikor tartja majd az idei E3-as konferenciáját. Az Xbox Wire-ön Mike Nichols, az Xbox-részleg alelnöke és marketingigazgatója jelentette be, hogy június 10-én, magyar idő szerint 22 órakor veszi kezdetét a saját műsoruk. 

Idén azonban nem a Los Angeles Convention Centerben lesz megtalálható a standjuk, hanem a közelben lévő Microsoft Theater ad otthont a különböző demóknak, médiaeseményeknek és kipróbálható változatoknak, míg a korábbi helyszínt a Twitch kihívója, a saját fejlesztésű Mixer fogja uralni.

Nichols szerint a döntés egyik célja az Xbox-jelenlét centralizálása volt, de közben az új helyszín mérete azt is lehetővé teszi majd a Microsoft számára, hogy még közelebb hozza a bemutatott játékokat a rajongókhoz és a média képviselőihez.

8.
8.
PaprikaJancsi
#7: Ennél több lesz szerintem
7.
7.
kopic
#6: En semmi kiemelkedore nem szamitok. Sztem mar gozerovel a kovi genre keszulnek inkabb.
Lesz: Halo 6+az eloszereplos sorozat
Crackdown 3
Szokasos Forza
Sok indie
Perfect dark zero remake (?)
6.
6.
Marcus88
Kiváncsi vagyok mit húznak elő,mert a tavalyi is elég gyenge volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...