All-Star Fruit Racing - kartjáték gyümölcsökkel

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Konzolokra is megjelenik az olasz 3DClouds színpompás versenyjátéka, ahol a pályákon különféle gyümölcsöket gyűjtve győzhetjük le az ellenfeleinket. A látnivalók roppant meggyőzőek - csekkold le mindet!

Idén júliusban Xbox One-ra, PS4-re és Switch-re is megjelenik az All-Star Fruit Racing, amely már 2014 óta érhető el PC-n. A steames értékelések pozitívak, ezért mindenképp megérdemli a konzolosok figyelmét is.

Az olasz 3DClouds játéka élénk színekkel és akcióval operál, kanyargós pályák és monumentális ugrások várnak ránk. A karriermódban kiválasztjuk a megfelelő karaktert, majd egy sor bajnokságban kell trófeáért hajtanunk. A jó teljesítmény után új pilótákat és kartokat nyithatunk meg, amiket testre is szabhatunk.

Persze egyéni bajnokságokat is indíthatunk, ahol kézzel válogathatjuk össze a pályákat és a versenyeket. Többféle mód áll a rendelkezésünkre, így a Dragster versenyek, illetve a Hill Climbs, az Elimination és a Time Attacks nevű mókák.

Az öt világ 21 pályáját egy-egy évszak ihlette, pluszban egy különleges szigetet is kapunk. A játékmenet során különféle gyümölcsöket gyűjtünk (ezek lényegében a power-upok), amikkel feltölthetjük dzsúsztartályunkat. Ha ez sikerül, elszabadíthatjuk annak tartalmát az ellenfelek legnagyobb bánatára. Mindegyik gyümölcs másban hatékony, de kombinálhatjuk is a képességeiket.

A négyfős osztott képernyős mód mellett online multiplayert is kapunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...