Quake Champions - új hős és térkép érkezik

  • Írta: szlav
  • 2018. április 10.
  • Letöltés
Link másolása
Szépen egyenletesen csurog a tartalom a Bethesda aréna shooterébe. Érkezett egy trailer, amelyen kapunk egy kis ízelítőt az új Awoken nevezetű mapról, és arról is, hogy Strogg és Peeker hogyan teremtenek majd rajta káoszt.

A Quake II és a Quake IV-ből ismert Stroggok visszatértek. Legalábbis egyikük, de ő épp mély lelki válságban van. Ja, meg vele van egy drón is. És úgy hívják a fickót, hogy... Strogg? Oké, tényleg elég zavaros az egész, de a lényeg az, hogy a mindez nagyon megható és szomorú, de ugyanakkor örömteli is. Inkább nézzétek meg a trailert:

Egész jópofának tűnik a Quake Champions új gépembere, Peekert a golyószóró drónt pedig már most imádjuk. Ha pedig éppen nem a kis repülő robotot irányítva ritkítjátok a többieket, akkor legyetek benne biztosak, hogy nem hagytok egy tetemet sem felügyeletlenül, ugyanis az elhullottakat Strogg a "Stroylent" nevű biomasszává alakítja, amely 25 életpontot tölt fel az ő vagy más Strogg-játékosok számára. 

A videón feltűnt az új Awoken névvel ellátott térkép is, ami úgy néz ki, hogy egy klasszikus, mohával és indákkal átszőtt azték stílusú épület lesz. Ezt Deathmatch, Team Deathmatch, Instagib, Duel, vagy 2v2 módokban lehet majd játszani.

Az áprilisi frissítés mellett pedig érkezett pár eSport-hír is. A Quake Champions ugyanis tiszteletét teszi majd olyan eseményeken is, mint az idei Dreamhack Tours, a Dreamhack Winter és a Collegiate Starleague, de jelen lesz természetesen az augusztusban megrendezésre kerülő QuakeConon is. Aki tehát szerette anno az FPS-ek öregrókáját, annak idén is lesz mit figyelemmel követni. Mi örömmel látjuk, hogy a többi shooter-óriás mellett szorul még hely a Quake-hez hasonló klasszikus lövöldéknek is. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...