Quake Champions

PC

Kiadó: Bethesda, Fejlesztő: id Software
Visszatér a Quake!
Értékelés: Nincs még értékelve

Quake Champions - új játékmód és hős érkezett

Megérkezett az id Software arénashooterének legújabb frissítése, amely a szokásos hibajavítások és finomhangolások mellett élesíti a Slipgate játékmódot, valamint a Quake 2-ből ismerős Athenával bővíti a karakterfelhozatalt.

Most már végleg ingyenes lett a Quake Champions

A Bethesda bejelentette, hogy a Quake Champions korai hozzáférésű változatáért most már nem kell fizetni, bárki szabadon játszhat vele, ameddig csak jólesik. A legújabb előzetesben egy új karakterről, a Death Knightról hullt le a lepell.

Még egy hétig ingyenes a Quake Champions

A jelenleg korai hozzáférésű státuszban leledző Quake Champions a múlt heti E3 apropóján egy ideig ingyenesen volt tölthető. Az akció időtartamát meghosszabbította az id Software, így végül június 25-ig zsákolhatjuk be az FPS-t.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: A héten ingyenes a Quake Champions

Noha a Quake Champions még korai hozzáférésű fázisban van, ám június 18-ig ingyen játszhatunk vele a Steamen. Utána is miénk marad a free-to-play verzió. Nemrégiben nagyot frissült az arénashooter, már botok ellen is játszhatunk vele.

Hamarosan botokkal bővül a Quake Champions

Az id Software illetékesei a napokban újabb részleteket árultak el a Quake Champions közelgő újdonságairól. Átalakul a Gore-rendszer, azaz apró darabokra lőhetjük egymást, és gépi ellenfelek ellen is nyomulhatunk.

Quake Champions - új hős és térkép érkezik

Szépen egyenletesen csurog a tartalom a Bethesda aréna shooterébe. Érkezett egy trailer, amelyen kapunk egy kis ízelítőt az új Awoken nevezetű mapról, és arról is, hogy Strogg és Peeker hogyan teremtenek majd rajta káoszt.

Quake Champions - itt a márciusi frissítés

Ha a régi Quake-ek játékmenetét imádtad, akkor a Quake Champions legújabb frissítésének biztosan örülni fogsz. Elérhető lett a No Abilites mód, amely kikapcsolja a hősök speciális képességeit, így csak a játékosok skillje számít.

Nagyot frissül a héten a Quake Champions

Csütörtökön egy nagyobb frissítésnek örülhetnek a Quake Champions korai vásárlói. Kapunk egy új karaktert Keen személyében, aki a Quake 3-ból lehet ismerős. A vadiúj térkép mellett jönnek a Ranked-meccsek is.

Doomguy is játszható lesz a Quake Championsben

Hamarosan szintet lép a Quake Champions, a játék bétatesztjét a jövő héten lezárják, a játékosok pedig az Early Access-változatot nyúzhatják majd. Új tartalmak is várhatók, többek között Doomguyt is megkapjuk a játszható karakterek közé.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Steamen is megjelenik a Quake Champions

Az id Software megerősítette, hogy a Steamen is elérhető lesz a Quake Champions. A Bethesda.net-fiókot ekkor sem ússzuk meg, de legalább nem kell külön klienst telepítenünk a játékhoz.

E3 2017: Quake Champions - BJ Blazkowicz-trailer

A Bethesda a saját konferenciáján jelentette be, hogy hamarosan komolyabb frissítést kap a free-to-play Quake Champions. Ennek lesz része a Wolfenstein hőse, BJ Blazkowicz is.

E3 2017: Nagyot frissül a Quake Champions

A Bethesda konferenciájáról a Quake Champions sem hiányozhatott, igaz, egy rövid előzetest leszámítva nem sok idő jutott a sorozat gyökereihez visszanyúló free-to-play shooternek.

E3 2017: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Szerencsére volt időnk kipihenni a Microsoft buliját, így a Bethesda konferenciáját már kipihenten nézhetitek végig. A közvetítés reggel 6-tól indul, és már jó helyen vagy, ha élőben néznéd az új Wolfenstein vagy a The Evil Within bejelentését.

Quake Champions - Sorlag, a hüllő is színre lép

Miközben a Bethesda ezerrel pörgeti a Quake Champions bétatesztjét, arról sem feledkezik meg, hogy részletesen bemutassa a játék játszható bajnokait. A sort ezúttal a többek között savköpésre is képes Sorlaggal folytatták.

Quake Champions - ilyen lesz a Duel mód

A Bethesda bemutatta a Quake Champions 1v1-es küzdelmekre koncentráló Duel módját, amely lényegében egy sima Deathmatch, melyben egyetlen játékos három karaktert irányíthat a meccs alatt.

Quake Champions - Visor is beköszön

Amíg hétvégente ezerrel dübörög a Quake Champions zárt bétája, addig a Bethesda gondoskodik róla, hogy a köztes időszakban se maradjunk tartalom nélkül. Ezúttal egy újabb karakter, egy régi ismerős kapott bemutatkozó videót.

Nyílt bétát kap a Quake Champions

A Bethesda megerősítette, hogy most hétvégén is indul Quake Champions-próbakör, ráadásul ebben már mindenki részt vehet, aki regisztrált. A tesztelés több mint egy hétig fog tartani.

Egy régi ismerős a Quake Championsben

Rangert bizonyára nem kell bemutatnunk a Quake-fanoknak, elvégre a drabális fickó már az 1996-os első részben is feltűnt. Védjegye az arcát takaró sisak és a mély orgánum - a legújabb trailer őrá fókuszál.

E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?