Hivatalosan is megjelent a Quake Champions

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Közel öt évig volt korai hozzáférésű állapotban a Quake Champions, a mai napon azonban hivatalosan is megjelent az id Software lövöldéje.

Még a 2016-os E3-on jelentették be a Quake Championst, ami a régi Quake-játékok hangulatát hozza modernebb köntösben. A játék 2017-ben jelent meg korai hozzáférésben Steamen, azóta pedig rengeteget pofozgatták, és bővítették a játékot. A free-to-play lövölde végre kilépett ebből a fázisból, és végre hivatalosan is megjelent - derült ki az épp zajló QuakeCon apropóján.

Az elmúlt pár év alatt rengeteg karakterrel bővült a játék, így akár Doom Slayer vagy B.J. Blazkowicz bőrébe bújva is kedvünkre lőhetjük szitává az ellenfeleket a Quake Championsben. Ugyan a cím ingyenes és folyamatosan kapja a frissítéseket, sajnos nem igazán tudta felvenni a versenyt más, népszerű lövöldékkel - mindenesetre most, hogy kikerült az Early Access-állapotból, talán érdemes vele tenni egy próbát, ha még nem tettétek meg.

6.
6.
pjoco
Azzal a kemény 470 játékossal akik most is fent vannak. Hát gratu. Anno próbáltam el voltam vele. Kár érte.
5.
5.
csoki0619
Hát én még annak idején próbáltam, nem tudta hozni a Q3 Arena hangulatát, egy single player Quake jöhetne már. Ha jól emlékszem a 4. rész befejezésére, simán lehetne folytatni.
4.
4.
markoci555
De miért csak most? Mi volt a frissítésben? Ez így 0 infó.
Én nagyon régen tettem vele próbát, alig volt játékos, aki volt az is ****á lőtt, szerintem továbbra se fogom újra elővenni, gondolom tele van pro veteránnal.
3.
3.
Viktor_The_Best
#2: Jo tudom elolvastam, csak poen akart lenni :)
2.
2.
GMatyi
#1: El kéne olvasni a cikket aztán jöhetnek a kérdések :D
1.
1.
Viktor_The_Best
Mit keres a DoomGuy itt amikor ez Quake???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...