A legjobban fogyó PS4-exkluzív lett a God of War

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 4.
  • Biznisz
Link másolása
Kratos skandináv kalandja nem csak kritikailag sikeres. A Sony bejelentette, hogy a God of War minden idők legjobban fogyó PlayStation 4-exkluzív címe lett, az első három nap eladásait figyelembe véve, még az Uncharted 4-et is lenyomta.

Egy PS4-exkluzív cím sem fogyott eddig úgy időarányosan, mint a God of War az első három napon. A Sony szerint a megjelenést követően, azaz április 20-22. között 3,1 millió példány talált gazdára Kratos és Atreus kalandjából.

A SIE Santa Monica illetékese, Shannon Studstill a hivatalos PlayStation Blogon köszönte meg a rajongók millióinak támogatását. Mint mondta, ez valóban inspiráló számukra, emiatt kényszerítik magukat a fejlesztők nap, mint nap arra, hogy túlszárnyalják a játék határait.

A God of War első számai nemcsak önmagukban nagyszerűek, de a Sony más belső fejlesztésű játékaival összevetve is rekordnak számítanak. Az Uncharted 4: A Thief's End volt az eddigi csúcstartó: Nathan Drake utolsó utazásából 2,7 millió kópia fogyott, de ehhez hét nap kellett. A korábbi ezüstérmes a Horizon: Zero Dawn volt 2,6 millióval, ám ehhez is két hét kellett.

Szerencsére a God of War támogatása nem áll le. Folyamatosan jönnek majd a hibajavítások, hamarosan választhatjuk a klasszikus irányítási sémát is, és érkezik a már beharangozott fotómód is.

36.
36.
Duken
#29: Vagy esetleg switchen! ;) Régi szép időkben amikor az ms még nem sajnálta azt a rengeteg sok pénzét a belső fejlesztőire akkor az exkluzív egyett jelentett a konzolokkal, úgy ánblokk, most hogy az xbox ilyen pécésített szolgálgáltatás konzolá vált, ha minőségi AAA kategóriás exkluzív blockbuster címeket emlegetünk amely játékok nagymértékben formálják és meghatározzák a videójátékipart, (mondhatni bűn kihagyni őket) lásd pl gow, akkor az emberek ps4re vagy a nintendora gondolnak.
35.
35.
Duken
#34: Szerintem a Spider-Man-nek több esélye van, már csak a marvel hősők mai trendjét tekintve is. Meg a játékmenet videók is ütnek! Nálam a legjobban várt Ps4 EXKLUZÍV cím idén! :)
34.
34.
Glassofwhiskey
Lesz még itt egy TloU Part 2 is, ne felejtsük el ☺️
31.
31.
almaspite
#29: Ha úgy érted ahogy az microsoft csinálja, hogy a gears of war 4-et kidobja egy xbox exclusive logóval akkor nem, csak ps 4-en.

Azonban mai napon kezdtem el gondolkodni egy:
https://www.playstation.com/en-gb/explore/playstation-now/
Nem tudom, hogy ezt a címet lehet streamen keresztül játszani a gépen. Illetve még nem sokat tudok róla, majd kicsit jobban szétnézek(pld milyen a szolgáltatás, megéri-e bla bla). Egyenlőre az a biztos, hogy legalább ps3 kar és nagyon jó internet kell hozzá.
29.
29.
frankdelgado
Au exklúziv az azt jelenti h csak ps4 készüléken lehet vele jàtszani?
28.
28.
tsulok
#25: A térkép jelzi, hogy az egyes területeken mennyi hiányzik még (egy területen kb 1-7 madár van). Az alapján könnyű megtalálni.
27.
27.
A Pulyka
#25: Most majd kijon a terkep, es fingod sem lesz melyik az a ket hely ahol elhagytad oket, majd mehetsz mindegyikhez vissza :D
26.
26.
A Pulyka
#25: Az ilyet, ha trofeara hajtok ugy csinalom, hogy egyet sem dobok le, hogy amikor majd kesobb a neten talalok terkepet kijelolve rajta az osszes holloval, akkor tudjam hogy mind ott van ahol lennie kell, es nem kell azon agyalnom, hogy azon a helyen valyon ledobtam-e :D
25.
25.
Megmondókapitány
#24: Ott rohadjon meg a platina ahol van. :D rém unalmas Odin madarait hajkurászni. Pedig én is akartam a platinát. Az ilyeneket sosem értettem, hogy miért erőltetik. Lenyomom az összes igazi kihívást de elhagytam két madarat fene tudja hol.....
24.
24.
kexiaxel
Lenyomtam a 9 valkürt benne egy idő után már ismered a mozdulatait.
Platinára hajtok.
12.
12.
Zoli0507
#8: Èn Gow mòdban kezdtem el.... az első troll-nàl aztàn előröl kezdtem, kiegyensùlyozott mòdban. DS, BB, Nioh jöhet minden de ez valami könyörtelen. A bal analòg azòta olyan mintha egy kilo olajat öntöttek volna alà olyan könnyed lett az irànyìtàsa.
4.
4.
kamgecam
Nem csodálkozok, olyan brutális harcrendszere lett ami nagyon magasra tette a lécet.
2.
2.
A Pulyka
"és hamarosan választhatjuk a klasszikus irányítási sémát is...."

Ezt most hogy is kell erteni? Az volt az elso dolgom miutan elkezdtem a jatekot, hogy attallitottam klasszikus GOW iranyitasra( kis utes negyszog, nagyutes haromszog) es nalam az R1 a fejsze visszahivasa.
Tehat akkor ez most mi?
Egyebkent remelem ez majd bizonyitja, hogy igenis igeny van single player jatekokra, az EA meg bekaphatja!
1.
1.
kexiaxel
New game + mód kéne még bele és 10/15 pontos játék lenne ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...