Jókora Zelda: Breath of the Wild-artbook készül

  • Írta: szlav
  • 2018. május 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Több mint négyszáz oldalas, keményfedeles artbook érkezik ősszel a Dark Horse kiadásában. A Creating a Champion alcímmel ellátott kötet minden concept artot, interjút és illusztrációt tartalmaz majd, amire egy igazi rajongó vágyhat.

A jelenlegi konzolgeneráció egyik legfantasztikusabb játéka, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild végre egy jól megérdemelt gyűjtői artbookot kap. A Creating a Champion 40 dolláros ára ugyan elég borsos, de ezért egy gyönyörű keményfedeles könyvet kapunk majd, amely nem kevés, összesen 424 oldalnyi tartalommal érkezik majd.

A hírek szerint 296 oldalnyi artwork és kommentár foglalja majd el a kötet legnagyobb részét, de 55 oldalon keresztül tanulmányozhatjuk majd Hyrule történelmét is. A könyvbe bekerült majd' 50 darab szkeccs a legendás Takumi Wada tollából is. A vaskos artbookot egy sor interjú zárja majd, ahol megszólal majd Hidemaro Fujibayashi, Eiji Aonuma, Satoru Takizawa, valamint a már említett Takumi Wada is.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Creating a Champion 2018 november 20-tól lesz majd kapható.

1.
1.
Mármint itthon is kapható lesz?

Egyébként remek hír, ha külföldről lehet csak, beszerzem.
Szerencsére minden nagyobb filmhez érkezik manapság rendre a premierrel, de játékoknál azért érdekes, hogy eddig tartott, például ennél a Zeldánál, mire bejelentik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...