E3 2018: 45 perc Assassin's Creed: Odyssey

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 12.
  • Videó
Link másolása
Bár már jóval az idei Los Angeles-i kiállítás előtt lelepleződött az új Assassin's Creed, a hivatalos bemutatóra egészen a tegnapi Ubisoft-konferenciáig várni kellett. A helyszínen már játszható is a játék, be is futott egy hosszabb gameplay.

A Ubisoft E3-as standján természetesen az idei Assassin's Creed-kiadás is kipróbálható, ráadásul a francia kiadó egy tartalmas demóval érkezett Los Angelesbe. Ennek is köszönhető, hogy a Polygon munkatársai egy 45 perces bemutatóval rukkoltak elő.

Az ókori Görögországban játszódó Assassin's Creed: Odyssey október 5-én jelenik meg, a szokásos platformokra, vagyis PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

11.
11.
anonymus26
Ennek mi köze az AC univerzumhoz ?
10.
10.
GAMEROD
#9: Annak is lehet nevezni, már csak azért is mert még csak ki sem hűlt az origins aranylemeze és már 45 perces gameplay-eket mutogatnak az új részből. Ez mind azt tükrözi hogy nem nagyon erőltetik meg magukat.
9.
9.
crashpipi
Mintha egy új térképes DLC lenne az Originshez... :(
4.
4.
kirschakos
ez lesz az első játék a sorozatban, amit megszerzek! Nagyon tetszik. Az apró részletek, például, mikor hajónak és a legénység görögül énekel közben... szenzációs! :D Akarom, most!!!! :D
3.
3.
Mortis
Viccen kívül ez az első AC ami egy kicsit sem fogott meg, sőt elálmosodtam tőle. Mèg az oldalnèzetes chronicles, meg a Liberation is jobban megmozgatott mint ez, pedig azok rossz játèkok: valószínűleg èn is kezdek besokalni.
2.
2.
Matt8888
Még meg sem jelent, sőt! - De már lassan tudjuk ennek is a végét..
1.
1.
kastorhun
Nekem marhára tetszik, de ez a játék engem a Far Cry Primalre emlékeztet.
Vagyis hogy semmi köze nincs az alapműhöz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...