E3 2018: The Surge 2 - természetjárás az erdőben

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 15.
  • Videó
Link másolása
Az év elején bejelentett The Surge-folytatásról sok minden eddig nem derült ki, ezért is okozott meglepetést, hogy szép csendben kivitte magával a Focus Home Interactive az idei expóra. A hajtás után az első játékmenet-videót találjátok.

A Deck 13 fejlesztésében készülő játék valamikor jövőre jelenik meg PC mellett konzolokra. A folytatás igyekszik majd kijavítani az első epizód hibáit, illetve továbbfejleszteni azokat az elemeket, amelyek kifejezetten szórakoztatóvá tették az akció-szerepjátékot.

Az ígéretek szerint egy teljesen új, felfedezhető világot kapunk, ami lényegében egy porig rombolt, elpusztított város lesz, ahol minden eddiginél ambiciózusabb pályatervezés garantálja majd a változatosságot. Állítólag a harcrendszer is fejlődni fog, még több lehetőség és még több brutalitás vár ránk, miközben a taktikának is komolyabb szerep jut.

8.
8.
user101
Megyünk City17-be ? :)))

Amúgy nem tűnik ez rossznak.
7.
7.
adamsfamily
#1: Az első részben a boss harcok elég nehezek(kb. dark souls szint).Nem rossz játék,csak ez a farmolós fejlődés egy idő után megöli a játékot.Ahhoz hogy fejlődj és legyen esélyed az ellenfelek ellen,ahhoz viszont elengedhetetlen.Nekem mondjuk jobban bejött,mint a dark souls.
6.
6.
Őrnagy
Egy porig rombolt városban nincs felfedeznivaló :D
3.
3.
kastorhun
#1: Hozzátenném még hogy ez is tetszik.
1.
1.
kastorhun
Az előző részével még nem játszottam de tetszik.
Csak hát, életembe ha 30 percet játszottam a DS 2-vel és nem tudok hogy bele merjek e vágni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...