Pillars of Eternity II - Beast of Winter dátum

Habár júliusra vártuk az Obsidian szerepjátékának első fizetős DLC-jét, végül csak augusztusban csaphatunk le a Beast of Winterre. Egy teljesen új fagyos szigetre látogatunk a DLC-ben, ahová egy gonosz szekta fészkelte be magát.

A Beast of Winterben egy teljesen új szigetcsoport felé hajózhatunk, méghozzá a bolygó legdélebbi csücskébe, oda, ahol egy világvégét hirdető szekta ütötte fel a tanyáját. A kultusz tagjai rideg és gonosz istent - Rymrgandot - imádják, aki azt kéri követőitől, hogy teljesítsék be végzetüket.

Az augusztus 2-án érkező DLC a 25 dolláros szezonbérlet része, de külön is megvásárolható. Emellett jön a 2.0-s frissítés, amely rengeteg hibát orvosol az alapjátékban, illetve kapunk egy ingyenes kiegészítőt is Deck of Many Things címmel. Ez utóbbiban egy új kereskedőhajó tűnik fel, rakterében a kelet egzotikus kincseivel.

A Pillars of Eternity II második DLC-je, a Seeker, Slayer, Survivor szeptemberben érkezik, ezt követi a The Forgotten Sanctum novemberben - ezekről itt olvashatsz bővebben. Az RPG még idén tiszteletét teszi PS4-en, Xbox One-on és Switchen.

1 komment - szólj hozzá!