Lords of the Fallen 2 - újrakezdték a fejlesztést

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
A CI Games június elején erősítette meg, hogy az egy ideje már tervezett Lords of the Fallen-folytatást a New York-i Defiant Studios készíti el. Az új csapattal új víziók is érkeztek, így teljesen újrakezdődött a második rész fejlesztése.

Hiába tudjuk évek óta, hogy úton van a Lords of the Fallen folytatása, a CI Games évek óta nem tudott értékelhető eredményt felmutatni. Egyrészt mert az első részt készítő Deck 13-nak búcsút intett a kiadó, másrészt mert 2015-ben Tomasz Gop, a játék atyja is elhagyta a fedélzetet. Az eltelt időszak így a korai koncepciók kitalálásával, illetve egy új stúdió toborzásával telt. Végül most júniusban vált hivatalossá, hogy a játékot a 2016-ban alapított Defiant Studios készíti.

Az Eurogamernek pedig nemrég nyilatkozott az egykori Avalanche Studios-alkalmazottakat is a soraiban tudó csapat vezérigazgatója, David Grijns, aki megerősítette, hogy minden eddigi koncepciót töröltek és teljesen a nulláról kezdik újra a folytatás fejlesztését. Amit eddig tudni lehet, hogy a játék megmarad az akció-szerepjáték-vonalon, de bőven merít majd a Dark Souls örökségéből is.

Grijns az interjúban nem győzte hangsúlyozni, hogy alapvetően a csapat tagjainak nincsen  tapasztalata ilyen jellegű játékok terén, de a stúdiót sokat látott veteránok alkotják, akik már alig várják, hogy ezt az új kihívást is megugorják és a régi rajongók mellett az újaknak is valami újat mutassanak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...