PSP-re is portolják a Full Auto második részét

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega bejelentette, hogy az eredetileg PS3-exkluzív Full Auto 2: Battlelines PSP-re is elkészül. A második rész nem mellesleg az újgenerációs konzol nyitócíme lesz.
A Sega bejelentette, hogy az eredetileg PlayStation 3-exkluzív Full Auto 2: Battlelines PSP-re is elkészül. A második rész nem mellesleg az újgenerációs konzol nyitócíme lesz.

Természetesen a PSP-változat számos exkluzív fícsörrel és extrával kerül majd boltokba. Ötvenhat plusz pálya, tizenöt járgány, speckó fegyverek és új többjátékos módok jellemzik a kézikonzolra írt változatot - ha minden igaz, a PS3-as játékból ezek kimaradnak. A fejlesztést a Deep Fried Entertainment végzi számos olyan munkatárssal, akik korábban a Need for Speed: Underground-on és a Baldur's Gate-en is ügyeskedtek. A hangulatfokozó soundtrackért olyan előadók felelősek, mint a Stone Sour, a Sum 41, a We Are Scientists vagy a Wolfmother.

2.
2.
fojesz
Abszolút nem rocker játék. A rockosabb zenére nyilván a játék "zúzós" stílusa miatt volt szükség. A gagyi grafika pedig nem igazán helytálló megjelölés, mivel szerintem PSP-játékhoz mérten igen szép a stuff, a PS3-as verzió pedig porig alázza a jelenlegi autós kínálatot.
1.
1.
Madd Dogg
akkor ez valami rockerjáték gagyi grafikával? (bocs ha sértő voltam)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...