Fedezzük fel a Path of Exile feneketlen bányáit!

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 10.
  • Letöltés
Link másolása
Az Azurite-bányák sötét gyomrába vezet minket a Path of Exile legújabb kiegészítője. A végtelenségig nyúló, s közben egyre nehezedő új helyszínen csak tőlünk függ majd, hogy milyen mélyre merészkedünk.

A több mint 250 éve érintetlen Azurite-bányák hamarosan ismét feltárják a kapuikat. Az értékes drágakövek és a loot mellett azonban sok veszély leselkedik ránk a végtelen sötétben. Csak rajtunk, s karakterünk erején áll majd, hogy meddig merészkedünk az ismeretlenbe, hiszen az ősi bányák végeláthatatlanok, a mélyükön pedig egyre nehezedő bestiák leselkednek az óvatlanokra.

A Delve egy teljesen új endgame-játékmódot hoz majd a Path of Exile világába. Kövessük a Crawlerünket az ismeretlen barlangrendszerek gyomrába, ugyanis az itt található Azurite és az ősi civilizációk által hátrahagyott felszerelések könnyen a hasznunkra válhatnak majd. A nap azonban nem süt be ezekbe a mély járatokba, így a fényről saját magunknak kell majd gondoskodnunk. A Crawler lámpafénye mellett szükségünk lesz jónéhány fáklyára és jelzőfényre is, ha alaposan be szeretnénk járni a katakombák minden járatát. Szorgos bányász módjára vihetünk magunkkal pár rúd dinamitot is, így bukkanhatunk majd a rejtett szobákra, ahol szintén sok kincset találhatunk.

A Path of Exile: Delve augusztus 31-én érkezik PC-re, három nappal később pedig befut majd Xbox One-on is. További információért látogassatok el a kiegészítő hivatalos weboldalára.

1.
1.
Kipróbáltam a játékot. Nekem eléggé nehéz volt. Sok szörny, meg is haltam gyorsan, Szóval hagytam is a játékot. D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...