PC-re is megjelenik a Let It Die

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A GungHo Online Entertainment hozza el PC-re a Grasshopper Manufacture őrült akció-RPG-jét, a Let It Die-t, amit eddig csak a PS4-esek élvezhettek. A free-to-play anyag ősszel lát napvilágot számítógépeken.

Aki nem tudná, a Let It Die-ban egy szerencsétlen lelket irányítunk, aki bekerül a gördeszkás és meglehetősen szeszélyes Halál játékába. Egyfajta folyamatosan nehezedő tornyon kell keresztülverekednünk magunkat, amely tömve van csapdákkal. Egy szál fehérneműben kezdjük a harcot, ám folyamatosan új elborult öltözékekre és fegyverekre teszünk szert. Emellett karakterünk testi szükségleteit is ki kell elégítenünk.

Ha meghalunk, visszakerülünk a torony alsó szintjére, és mindent elveszítünk. Vagyis nem teljesen: a cuccaink megmaradnak, más játékosok pedig találkozhatnak az elhunyt karakterünk bivalyerős szellemével, ahogyan mi is összetűzésbe kerülhetünk más elhullott hősökkel.

A Grasshopper free-to-play hack 'n' slash címe idén ősszel PC-n is napvilágot lát a GungHo Online Entertainment gondozásában. A grafika szemlátomást javult, de persze az irányítást is az egérre és a billentyűzetre szabják.

PS4-en még mindig népszerű a Let It Die: idén áprilisig 4 millióan töltötték le a free-to-play anyag kliensét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...