Befutott az F1 2018 harmadik gameplay trailere

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
Idén is visszatér a videojátékos száguldó cirkusz, a megjelenés előtt egy héttel pedig újabb előzetest kaptunk. Az eddigi legkidolgozottabb karriermódot és több mint 20 klasszikus járgányt felvonultató F1 2018 látványosabb mint valaha.

A Codemasters idei Forma-1-játéka igazi ínyencség lehet a száguldás szerelmeseinek. Az F1 2018 természetesen az összes hivatalos csapatot és pilótát felvonultatja, a jól megszokott pályák mellett pedig visszatér majd a német Hockenheimring is, sőt, a sorozat történetében először a francia Circuit Paul Ricardon is koptathatjuk majd a gumikat. A klasszikus F1 fanatikusai is jól járnak majd, hiszen a versenyszéria történetének 20 legmeghatározóbb autója is pályára kerül.

Nagy hangsúlyt kap majd idén a játék karriermódja is. A versenyek mellett a mi feladatunk lesz csapatunk autóinak fejlesztése, pilótaként pedig részt vehetünk majd a verseny utáni interjúkon is, ahol a rivális csapat helyett a sajtó szorongathat majd meg minket.

Az F1 2018 augusztus 24-én várható PC-n, Xbox One-on, illetve PlayStation 4-en.

4.
4.
jookrisztian
#1: Sziasztok,
Szerintem nem lesz semmi " jelentős grafikai ugrás" ezt a generációt már kibekkeli a Codemasters és legközelebb az F1 2020 vagy 2021 ben lesz jelentős grafikai ugrás.
Nekem is ONE X em van. Addig kapjuk a fix 60 fps-t meg a 4K-t és a HDR-t.
3.
3.
logic5
#2: A 17-nél azért már van...
2.
2.
LexerTheFirst
#1: Ez az autós játékok COD-ja, nekem mind a 16, mind a 17 megvan, de semmi grafikai különbség nincs.
1.
1.
Falcon
Remélem x box x-en lesz valami jelentős grafikai ugrás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...