GC 2018: The Dark Pictures - a Supermassive-tól

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Until Dawn alkotói maradnak a horror műfajánál, a legújabb játékuk egy epizodikus anyag lesz The Dark Pictures címmel. Az első rész, a Man of Medan 2019 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

A Supermassive új címe egy antológia lesz The Dark Pictures címen. Epizodikus horrorjátékokról van szó, amelyek valamilyen formában kapcsolódnak egymáshoz. Az első rész, a The Dark Pictures: Man of Medan csak jövőre érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

A sztori szerint négy fiatal egy második világháborús roncs után kutat a tengeren, de miután lemerülnek hozzá, olyan szörnyűséget szabadítanak magukra, amely életük hátralévő részében kísérteni fogja őket.

A The Dark Pictures: Man of Medan történetének cselekményei sokkal "szerteágazóbbak" lesznek, mint a csapat korábbi alkotásai. Hasonlóan az Until Dawnhoz, bármelyik karakter elhalálozhat, vagy megmenthető a döntéseinktől függően. A készítők tehát maradnak a kaptafánál.

2.
2.
PaprikaJancsi
Nekem baromira bejött, jópofa hogy ilyen horror fejezetek lesznek, és már a legelső rohadt jól néz ki.
1.
1.
Yanez
Így elsőre nem csigázott fel. Ha tudnám, hogy valami túlélő horror tps lesz, sokkal boldogabban tapsikálnék. Ebben a műfajban inkább a thriller, detektív, kaland és drámát szeretem leginkább. A horrort nem nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...